divort
Cum poți ajunge la divorț
March 1, 2016
Cum a fost sâmbăta de blogmeet
March 3, 2016

Adio, primii 6 cm!

6 cm

A trecut cam o lună jumătate de când am început procesul de slăbire. Vă spun de la început că nu m-am ținut așa cum trebuia de el, pentru că vreo două săptămâni am fost bolnavă și nu am putut merge la sală, apoi nu am reușit din cauza lipsei timpului să ajung de 2-3 ori pe săptămână cum am vrut și nici la capitolul mâncare nu am fost prea cuminte. Nu am exagerat, însă nici prea cuminte nu am fost. Și totuși, rezultatele se văd, pentru că atât Eximia, cât și Vision Body sunt destul de intense și extrem de eficiente. Motiv pentru care am și primele rezultate: 6 cm dați jos din talie!

Evident, când am văzut că am dat jos 6 cm, cum mă simt și cum arată piealea mea, m-am ambiționat și am zis că din martie voi trece pe ceva mai intens și că nu voi mai lipsi de la nici o oră de la sală. Sper să îmi și reușească, deoarece se anunță o lună plină de treabă!

Dar, așa cum am zis și mai înainte, e musai să îmi fac timp pentru mine! Mi-am dat seama că dacă înșel procesul, mă înșel de fapt pe mine și tot eu am de suferit. Așa că, de acum, motivație la greu, mai multă mișcare, mâncare mai sănătoasă și hai să facem treabă bună, dragă corpule! Dacă vrei să te simți bine, dacă vrei să reușești să duci la capăt tot ce îți propui cu rezultate excelente, dacă vrei să emani energie pozitivă și să fii și sexy, atunci e musai să ai grijă de tine! Asta eram eu, vorbind cu mine și cu al meu corp! Dar, cred că la fel e și la voi, nu?

Hai să facem din începutul de martie un prilej de a avea mai multă grijă de noi, de sănătatea noastră, de corpul nostru! Hai să aducem primăvara și în noi și să ne lăsăm corpul să zâmbească!

Foto: slimmingtipsblog.net

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.