Ai o idee de afacere online? Înscrie-o la Startup Weekend Iași!

Adio ochelari! Mi-am recăpătat vederea!
October 8, 2013
Mihai Stoica: ”Fără o dezvoltare a personalului nu există o adevărată dezvoltare a organizației”
October 10, 2013

Ai o idee de afacere online? Înscrie-o la Startup Weekend Iași!

Apărut pentru prima dată în 2007 la Boulder, SUA, și continuat în următorii ani în peste 300 de orașe ale lumii, conceptul Startup Weekend vine și la Iași.

Ce este Startup Weekend? Este un eveniment de 3 zile în care sunt expuse și sunt dezvoltate idei de afaceri online. În prima zi participanții își prezintă ideile de afaceri online în fața juriului, a doua zi se lucrează pe echipe la ideile de afaceri online, iar în a treia zi se expune rezultatul în fața potențialilor investitori.

Mentori cu experiență în afacerile online te vor îndruma pe toată perioada weekendului – Frederic Lasnier, Bogdan Iordache, Iwen Fuld, Marius Alexa, Ilie Ghiciuc, Ana Maria Andronic – iar un juriu specializat va decide soarta afacerii tale online – Ovidiu Sandu și Marius Ursache. Ai șansa să lucrezi direct cu ei, să le ”furi” din experiență, să faci networking cu ceilalți participanți și să cunoști potențiali investitori.

Așadar, dacă ai o idee de afacere online, înscrie-te la Startup Weekend Iași și vino pe 1-3 noiembrie să impresionezi investitorii cu ideea ta! Află toate informațiile de care ai nevoie de pe site-ul evenimentului Startup Weekend Iași!

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

1 Comment

  1. Monkey says:

    Unvbaieelble how well-written and informative this was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.