7 lucruri pe care trebuie să le știi despre albirea dinților

oja semipermanenta
Oja, plăcerea mea vinovată și momentul meu de creativitate
May 30, 2017
in spatele blocului
În spatele blocului ne-am trăit copilăria
June 7, 2017

7 lucruri pe care trebuie să le știi despre albirea dinților

albirea

albirea dintilor

Văd din ce în ce mai mulți oameni care ajung pe blogul meu după ce caută pe Google albirea dinților la un preț avantajos. Ce-i drept, am scris de foarte multe ori despre obsesia mea pentru dantură albă și pentru zâmbete frumoase, așa că e de la sine înțeles că oamenii găsesc la mine tot soiul de informații pe acest subiect.

Primesc frecvent tot felul de întrebări, fie că sunt de la acești oameni care nu mă cunosc, dar care au ajuns pe blogul meu după ce au căutat pe Google, fie de la oamenii care mă știu și mi-au văzut dinții albi în realitate. Și ca să nu reiau de fiecare dată răspunsurile, m-am gândit să fac o listă cu cele mai frecvente întrebări pe care le primesc pe tema asta și să răspund direct la ele.

Iată-le!

1. Merită să-ți albești dinții?
Dacă mă întrebi pe mine, o femeie care e înnebunită să aibă tot timpul dinții albi, atunci răspunsul e categoric DA! Acum depinde cât de important este pentru tine aspectul dinților tăi, dacă îți poți permite o astfel de investiție periodică și bineînțeles, dacă ai grijă și de sănătatea dinților, nu doar de aspectul lor. Merită să ai un zâmbet frumos? Eu zic că da!

2. Ce prețuri au serviciile de albire dinți?
Prețurile variază, evident, în funcție de tipul de albire, de clinica dentară, de calitate. Pot începe de undeva puțin sub 1.000 de lei și pot depăși 2.000 de lei.

3. Care e procedura de albire a dinților?
La fel, sunt mai multe tipuri de albire, fie cu diferite feluri de laser, fie cu diferite tipuri de fațete. Eu am optat pentru laser, o procedură de 45 de minute în trei ședințe simultane de câte 15 minute.

4. Doare?
Pe unii da, pe unii nu. Bine, nu doare procedura efectivă, ci apare acel disconfort îngrozitor după albire. Pe mine una m-a durut de-mi venea să bag în gură toate calmantele de durere din farmacie. M-au prevenit cei de la clinică de faptul că e posibil să apară durerea, dar nu credeam că e chiar așa! A ținut oricum destul de puțin, așa că nu e chiar o tragedie!

5. Ce clinică dentară recomand în București?
Dacă mi-aș fi făcut albire de dinți în București, ți-aș fi spus un nume clar. Dar știi că până nu încerc nu pot să recomand. Așa că, dă și tu o căutare pe Google după clinică dentară în București, întreabă prietenii și alege în funcție de profesionalism, de calitate, de serviciile pliate pe ce ai tu nevoie!

6. Cât ține albul ăla?
Cât ai grijă de el! Pe mine m-a rupt un pic o perioadă de vreo două săptămâni după albire, că a trebuit să beau cafeaua cu paiul, să evit vinul roșu și alimentele colorate, gen sfeclă roșie, pe care o ador. Evident, trebuie să eviți și băuturile gen Coca-Cola, dar cum eu nu beau de fel așa ceva, nu m-a afectat cu nimic. Eu plângeam după paharul meu de vin roșu! Acum nah, dinții albi trebuie întreținuți, ca orice lucru căruia îi aduci o îmbunătățire. Dacă bei cafele la greu, fumezi de stingi, consumi alimente și băuturi colorate și nu te speli pe dinți, e clar că dinții își vor pierde mai repede acea nuanță frumoasă de alb.

7. Ce ar trebui să mai știu despre albirea dinților?
Poți obține o albire cu până la 8 nuanțe. Rezultatul se vede imediat ce se termină procedura de albire, iar efectul durează timp îndelungat. Discută cu stomatologul tău înainte de intervenție, asigură-te mai întâi că ai dinții sănătoși, apoi alege împreună cu el tipul de albire a dinților care ți se potrivește!

Acestea fiind spuse, declar deschisă lista de întrebări și de răspunsuri. Și până te gândești tu la următoarele întrebări, te las cu o recomandare tare dragă mie: Ai grijă de zâmbetul tău!

Foto: Pinterest.com

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.