Au apărut tricourile NU Ponta

Cine sunt candidații la președinție: Constantin Rotaru
October 20, 2014
Dacă încă mai ai dubii…
November 12, 2014

Au apărut tricourile NU Ponta

De fiecare dată când discutam cu băieții de la Tricouri Personalizate și le vorbeam de acțiuni civice, îmi spuneau că ”se bagă atât timp cât nu e o acțiune cu tentă politică”. Astăzi, mă bucur că au înțeles până la urmă că nu ai cum să stai departe de politică atunci când îți pasă de comunitatea în care trăiești și când vrei să faci orice îți stă în putință ca să ai un viitor bun.

Sunt toți tineri, până în 30 de ani, și au înțeles cât de sumbru ar putea fi viitorul lor, dacă Victor Ponta ar deveni președinte. Au înțeles cât de important este să votăm corect în număr cât mai mare, de aceea sunt hotărâți să își convingă toate rudele și toți cunoscuții să iasă la vot pe 2 și pe 16 noiembrie și să NU voteze Ponta.

La fel ca și mine, băieții de la Tricouri Personalizate își doresc o Românie democratică, o Românie în care să ne bucurăm de un trai decent și de condiții favorabile.

În acest sens, au lansat un tricou special cu mesajul ”Ieși la vot sau… Victor Ponta să trăiască”, acțiune care are ca scop scoaterea la vot a populației și convingerea oamenilor să NU voteze cu Ponta. Și, bineînțeles, prețul tricoului și motivul alegerii lui fac deliciul campaniei – 2 lei, pentru că un politician de 2 lei merită un tricou pe măsură.

Eu zic să ne cumpărăm cât mai mulți acest tricou la prețul de 2 lei, să îl purtăm înainte și în timpul alegerilor și să convingem un număr cât mai mare de români să iasă la vot și să NU voteze Ponta. Ce ziceți?

Puteți cumpăra tricoul de aici.

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.