Sărbători cu zâmbet!
May 5, 2013
Training gratuit pentru tineri cu idei inovatoare
May 11, 2013

Bifează un Internship pe PR în CV-ul tău!

Acum că e gata și identitatea brandului Andreea Marc ca agenție de PR, că am dat drumul la site și la pagina de Facebook, următorul pas este să formez echipa. Vreau să investesc în formarea unor oameni creativi și a unei echipe puternice, cu care să colaborez pe termen lung. De aceea, trebuie să îi aleg pe sprânceană și să las o perioadă de timp pentru a vedea cum lucrăm împreună. Iar cea mai bună metodă pentru a pune în aplicare planul meu în acest moment este un program de internship.

Ce caut?
–    Tineri din Iași dornici să învețe despre comunicare și PR, social media, organizare de evenimente, copywriting și training;
–    Cunoașterea foarte bună a limbii române și a limbii engleze, mai ales scris;
–    Timp liber pe care să îl folosească pentru dezvoltarea personală;
–    Creativitate și simț al umorului extrem de dezvoltate;
–    Bun simț și responsabilitate.

Ce trebuie să faci?
–    Să scrii texte în română și în engleză, pentru online și offline;
–    Să gestionezi conturi de Social Media;
–    Să concepi și să organizezi evenimente;
–    Să concepi și să realizezi campanii de PR;
–    Să concepi materiale de promovare;
–    Să participi la evenimente de profil.

Îți voi asigura tot suportul de care ai nevoie, îți voi pune la dispoziție resursele necesare și voi ține traininguri special pentru tine. Pentru că la sfârșitul internshipului vreau să știu că am oameni pe care mă pot baza și cu care pot lucra și financiar.

Internshipul durează 6 luni (iunie-decembrie 2013) și presupune un program flexibil, stabilit de comun acord, multe întâlniri, ședințe creative și evenimente.

Dacă vrei să lucrezi cu mine, aplică prin acest formular până la data de 26 mai 2013, ora 23:59. Dacă mai ai întrebări despre programul de internship înainte să aplici, poți să mi le adresezi la adresa contact@http://andreeaignat.info.

Looking forward to working with you!

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

11 Comments

 1. 6 luni? De ce nu 5 ani?

  Nu vreau să înțelegi greșit, dar perspectiva a șase luni de muncă neplătită sună bine doar din partea angajatorului. O lună e ok, poate o vară. Dar 6 luni…

 2. Andreea Marc says:

  E just ce spui, Andrei. Însă am analizat foarte bine programul de internship pe care vreau să îl implementez. Include traininguri periodice pentru echipa de interni + activități pe proiecte planificate până la sfârșitul anului. Din experiența internshipurilor de o lună sau de 3 luni îți spun că pentru ceea ce am în plan acum nu ar fi mers. E nevoie de acest timp pentru a face lucrurile așa cu mi le doresc și pentru a putea livra toate acele experiențe necesare dezvoltării. Este alegerea fiecăruia de a alege un internship mai scurt sau unul mai lung, în funcție de ce oferă fiecare, atât pe perioada lui, cât și ca follow-up.

 3. Marius says:

  Mie mi-ar placea foarte mult sa aplic, dar nu pot pe timpul vacantei… vor mai exista internshipuri si in timpul anului universitar? Multumesc!

 4. Andreea Marc says:

  Mulțumesc pentru interes, Marius. Momentan, tot ce pot să îți spun este că voi hotărî în funcție de cum decurg lucrurile cu acest internship. Poți afla dacă urmărești pagina de Facebook: https://www.facebook.com/andreeamarcPR

 5. Mircea says:

  Bună,
  Am o întrebare: de ce ai simțit nevoia să scrii cuvântul specialist cu literă mare în prezentare? ”Numele meu este Andreea Marc și sunt Specialist în Relații Publice.”
  Erai mai puțin specialistă dacă scriai cu ”s”? Sper să nu consideri comentariul o răutate, însă mi se are exagerat.
  Succes!

 6. Andreea Marc says:

  Bună Mircea,

  Nu e deloc răutăcios comentariul tău 🙂 Aceasta este titulatura din COR pentru ceea ce fac eu. Nu e cea mai fericită titulatură aleasă de COR, dar am speranța că lucrurile se vor schimba cumva la un moment dat.

 7. Ioana says:

  Buna Andreea,

  as vrea sa stiu daca se percepe vreo taxa pentru acest internship. Multumesc

 8. Mihaela says:

  Buna.

  Am o intrebare. As dori si eu sa aplic pentru internship, doar ca as dori sa si lucrez in perioada asta. Programul internship-ului imi va permite acest lucru?

 9. Andreea Marc says:

  Ioana, internshipul nu implică nici o taxă.

  Mihaela, da, poți lucra. Vom face programul împreună.

 10. […] prima parte a anului trecut anunțam un internship de PR, care a stârnit ceva reacții din cauza duratei sale de 6 luni. De ce 6 luni? Pentru că știam […]

 11. Bifează un Internship pe PR în CV-ul tău! | Andreea Marc Cheapest Birkin Bag Price

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.