Black Friday – mai aşteptată decât Crăciunul

Cum a fost Pin Iaşi? (Partea 3)
November 21, 2012
Tânăr pasionat de PR?
November 22, 2012

Black Friday – mai aşteptată decât Crăciunul


Astăzi e acea zi din an când toată lumea reacţionează inevitabil la cuvântul magic „reduceri”. Pentru că de Black Friday majoritatea magazinelor lansează reduceri substanţiale, având vânzări într-o singură zi cât ar avea poate în câteva săptămâni.

Nici instituţiile de presă nu se lasă mai prejos, scriind despre aceste reduceri mult căutate de clienţi. Pro TV, de exemplu, a făcut o pagină specială Black Friday, în care a listat toate magazinele participante la acest „eveniment”. Cele mai căutate sunt magazinele de electronice şi electrocasnice, dar nici cele de cărţi sau de fashion nu se lasă mai prejos.

Anul acesta, promoţia mea preferată vine, bineînţeles, de la magazinul de vinuri Good Point, care oferă reduceri de 30% la vinurile mai multor producători parteneri, plus la gama personală de alb, roşu şi roze.

Tot vineri vă puteţi îmbogăţi şi biblioteca, deoarece Libris vine cu o ofertă specială de Black Friday. Uhuu, câte titluri aşteaptă pe lista mea de cărţi!

Să vedem acum câţi români aşteaptă ziua de 23 noiembrie, sau mai bine spus miezul nopţii, atunci când încep efectiv reducerile. Chiar sunt curioasă ce se va vinde cel mai mult şi, mai ales, cu cât.

Sursa foto: thefrugalpennypincher.com

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.