Buchete de flori și femei fericite

Visionbody
Care-i treaba cu VisionBody?
February 14, 2016
mastering the music business
Vrei să vezi și tu Mastering the Music Business?
February 15, 2016

Buchete de flori și femei fericite

buchete de flori

Oricât ne-am da noi de tari că suntem femei puternice și nu avem nevoie de una-alta din partea bărbaților, tot ne emoționăm și apreciem când primim un buchet de bujori senzațional sau când bărbații noștri fac unele gesturi de tandrețe. Că deh, suntem femei și, până la urmă, suntem oameni, și avem nevoi. Atât doar, să nu le primim doar în acele zile când cumpărarea unor buchete de flori se face din anumite obligații, cum ar fi 8 martie, Sf. Valentin, ziua noastră sau mai știu eu ce altă sărbătoare impusă.

Zilele trecute am avut o discuție cu un prieten care îmi cerea sfatul în legătură cu soția sa. Mi-a spus că s-a schimbat ceva la ea și nu știe ce se întâmplă. Bine, pe lângă faptul că o comunicare deschisă i-ar fi ajutat să nu ajungă acolo, lipsa micilor atenții, a satisfacerii reciproce de anumite nevoi și a tandreței a dus la o stare de rutină și de înstrăinare. Lipseau tocmai acele surprize mărunte, tocmai spontaneitatea și imprevizibilul.

După ce am stat de vorbă ceva vreme și am aflat destul de multe lucruri despre relația lor, mi-am permis să îi dau câteva sfaturi și idei de a o surprinde plăcut cât mai des, de a o face să zâmbească mai des. Și da, sfaturile mele conțineau și buchete de flori, într-un mix perfect: cele cumpărate dintr-o florărie online, când acestea sunt trimise prin curier, și cele oferite pur și simplu chiar de bărbat.

Așa că prietenul ăsta al meu a apelat la una dintre cele mai bune florării online și i-a trimis soției sale câteva buchete de flori fix în momentele și în locurile în care se aștepta mai puțin: când așteptau să înceapă filmul la cinema, când ea era la salon sau când era într-o ședință la birou. Toate buchetele au fost însoțite de bilețele din alea lacrimogene, însă, florile au vorbit de fiecare dată de la sine.

I-am mai dat un sfat și l-am provocat să văd ce poate face pentru soția sa. Știam că ea e îndrăgostită de muzică, iar una dintre marile sale dorințe a fost să cânte. În tinerețe a cântat la chitară pe unde apuca, dar vremea a trecut și ea a devenit o corporatistă convinsă. Însă, i-a rămas această pasiune pentru chitară și această atracție pentru bărbații care cântă la chitară. Așa că bărbatul face în acest moment cursuri de chitară, pentru a-i cânta și a o încânta pe soția sa.

Cum s-au schimbat lucrurile între ei? Ei bine, pot spune că s-au regăsit, că au redescoperit acea flacără care i-a unit, că zâmbesc în sfârșit din nou când se uită unul în ochii celuilalt. Adevărul e că un buchet de flori, un gest tandru și un sfat potrivit pot face minuni, atunci când ți le dorești cu adevărat. Iar la câte sfaturi de genul ăsta mi se cer de la bărbați care nu își înțeleg partenerele, cred că aș putea să îmi deschid cu ușurință o afacere de succes!

Foto: roodepoortrecord.co.za

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.