Cum evadează kilogramele mele în capsula de la Gioconda Medical Spa

legendele din farfurie
Legendele din farfurie și salata de mituri
January 15, 2017
De ce am ales să nu mai fac radio
January 22, 2017

Cum evadează kilogramele mele în capsula de la Gioconda Medical Spa

capsulă

Andreea Ignat în capsulă la Gioconda Medical Spa

De când am anunțat public că am început procesul de slăbire la Gioconda Medical Spa, am primit aceeași întrebare de la mai multe femei: ,,Și ce faci mai exact acolo?”. Ce-i drept, le-am dat linkuri de pe site-ul Gioconda către procedurile pe care le fac eu, însă, așa cum e normal, oamenii vor să știe din experiența ta cum e de fapt acolo și cum ai reușit să slăbești deja 8 kg. Pentru că, da, doamnelor și domnilor, am ajuns la -8!

Și ca să nu explic de fiecare dată tuturor celor care mă întreabă ce și cum slăbesc, am zis să fac ce știu eu mai bine, adică să scriu pe blog despre asta. Iar pentru că fac mai multe proceduri diferite, am hotărât să le iau pe rând și să le detaliez.

Astăzi am ales să vă vorbesc despre terapiile calde de slăbire, mai ales că vremea de afară e cum e. Și uite așa, când afară e un ger cumplit, eu mă retrag într-o capsulă fierbinte, la 60 de grade, timp de 50 de minute și transpir foarte foarte tare. Există mai multe tipuri de tratamente de slăbire în capsulă, însă sunt două terapii calde pe care eu le fac în această capsulă la Gioconda. Una este cea cu geluri termice pentru slăbire intensă și cea de-a doua este cu ceai verde pentru hidratare profundă și eliminarea aspectului de coajă de portocală. Iar după ambele terapii de acest gen mi se face masaj anticelulitic.

Acum, probabil vă întrebați cum rezist într-o capsulă fierbinte, la 60 de grade, timp de 50 de minute. Este firesc să vă întrebați, pentru că și eu am fost un pic temătoare la început. Și să știți că rezist nu pentru că ar fi vorba doar de motivația mea fără limite de a avea grijă de mine după ce am ieșit din spital. E vorba că e chiar suportabil și plăcut! E un Medical Spa până la urmă, cu o echipă formată din medici, kinetoterapeuți și specialiști, așa că oamenii știu ce fac și, mai ales, cum să-ți facă. Și, în plus, dacă din varii motive nu puteți suporta să stați în capsulă, există și varianta de pătură caldă la care se pot face aceleași tratamente de slăbire intensă.

Când se termină cele 50 de minute și ies din capsulă sunt udă leoarcă, semn că terapia funcționează perfect. Fac un duș, apoi trec la masajul anticelulitic, despre care vă voi vorbi separat într-un alt articol, pentru că am învățat foarte multe despre el în această ultimă perioadă petrecută la Gioconda Medical Spa.

Acum să trecem la efecte, pentru că probabil vreți să știți ce efecte concrete are capsula aceasta fierbinte asupra corpului meu. Ei bine, capsula topește pur și simplu țesutul adipos, detoxifiază și drenează, accelerează metabolismul, stimulează circulația și regenerează și oxigenează țesuturile. Adică, mă ajută să slăbesc mai ușor și mai repede, atât în kilograme, cât și în centimetri, iar pielea mea a scăpat de acel aspect de celulită dobândit după naștere și îngrășare.

Așa cum v-am mai spus și în alte articole, planul de slăbire mi-a fost recomandat de medicul de la Gioconda Medical Spa, care mă evaluează periodic și îmi spune ce e bine și unde trebuie să mai lucrez. Iar în acel moment în care sunt la evaluare, iar doamna doctor îmi arată cifrele care demonstrează că am slăbit, sunt în al nouălea cer. Bine, sincer, nici nu trebuie să mi le arate, pentru că de acum lucrurile au devenit vizibile, atât la forma corpului, cât și la aspectul lui. Și niciodată nu am fost mai fericită că trebuie să îmi schimb garderoba!

Ei, de acolo îmi iau doza de energie! Din fiecare pas spre reușită, din fiecare victorie în lupta mea cu kilogramele, din fiecare moment pe care mi-l acord mie și sănătății mele.

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.