Ce fac nou în 2017 la radio

cristian tudor popescu
Cristian Tudor Popescu – de la radio la carte
January 7, 2017
slăbire
Ați început procesul de slăbire de după sărbători?
January 10, 2017

Ce fac nou în 2017 la radio

la radio

andreea ignat la radio

De când eram mică am avut această atracție spre radio. E ceva acolo care stârnește și place, care incită și aduce zâmbete. De când mă știu, oamenii mi-au tot spus de-a lungul anilor două lucruri principale: 1. Să scriu o carte și 2. Să fac radio. Așa cum îmi stă mie în fire, le-am luat în ordine inversă, iar pe 16 mai 2016 m-am alăturat echipei care lansa la acea dată postul de radio local Viva FM Iași.

Ce am făcut la radio

Timp de șapte luni, din mai până în decembrie 2016, am realizat emisiunea Viva Cafe cu Radu și Andreea, o emisiune zilnică, de la 10:00 la 13:00, în care am făcut o super-echipă cu Radu Căciulă. În fiecare zi, timp de trei ore, purtam un dialog cu Radu, aduceam ascultătorilor informații din Iași și din lume, aveam în fiecare zi câte un invitat din domenii diverse și ne bucuram împreună de cana de cafea până la prânz.

În septembrie 2016 am făcut echipă cu Alina Cojocaru pentru încă o emisiune: BelvaRațiuni. Pornită de la conceptul Belva, blogul colectiv de femei pe care l-am fondat în 2010, emisiunea a adus în discuție subiecte de interes pentru viața de familie: vaccinarea copiilor, mamele minore, infertilitatea, divorțul sau asistența maternală.

Ce voi face de acum la radio

Din ianuarie 2017, lucrurile se schimbă puțin, așa cum îi șade bine unui an nou:

– Viva Cafe va fi… doar cu mine. Așadar, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00 la 13:00, puteți asculta Viva Cafe cu Andreea Ignat;

– Renunțăm la BelvaRațiuni pe radio, însă puteți citi în continuare Belva.ro. Și promit să tratez în Viva Cafe și subiectele care puteau fi în emisiunea BelvaRațiuni;

– Cât de curând voi începe să realizez încă o emisiune radio, de data aceasta tip talk-show, care va fi în direct, în fiecare vineri, de la ora 13:00. Deocamdată, mai păstrez un pic misterul și vă povestesc în amănunt despre ea la momentul potrivit. Tot ce pot să vă spun acum este că o aștept de multă vreme.

Până atunci, vă reamintesc că mă puteți asculta de luni până vineri, între orele 10:00 și 13:00, în Viva Cafe cu Andreea Ignat, pe 105 FM în Iași sau online pe vivafmiasi.ro/live! Cât sunt în emisie, aștept mesajele voastre pe telefonul redacției la 0753-100-300, iar în rest îmi puteți scrie la andreea@vivafm.ro!

Foto: Alex Pascariu Photography

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.