Îmi place să fac lucrurile bine și să las ceva bun în urmă. Mă implic cu entuziasm 100% în fiecare proiect nou și ador provocările care mă ajută să mă dezvolt.

Nu știu ce aș face dacă nu aș mai putea scrie, lucru pe care îl fac cu mare drag atât pe blogurile personale, cât și pe blogurile clienților mei. Pe lângă acest blog, care a trecut prin enorm de multe modificări de-a lungul anilor, și pe lângă blogurile clienților, mai scriu pe Belva, un blog colectiv de femei pe care l-am fondat în 2010, și pe Blog de Părinți – Aventuri în Parenthood, un jurnal online de părinte, pe care l-am fondat în 2013. Despre Parenting mai scriu și la rubrica Vocea ta, de pe Totul despre Mame.

Tot la capitolul blogging, coordonez filiala ieșeană de la Kooperativa 2.0, unde implementez campanii cu bloggerii locali.

Am cutreierat întreaga Europă ținând și participând la traininguri de soft skills și multiculturalitate. Țin traininguri pentru companii pe comunicare interpersonală, lucru în echipă, leadership, public speaking, managementul timpului, managementul resurselor umane.

Nu mi-aș putea imagina viața fără PR și Organizări de Evenimente, domenii pe care le practic de mai bine de 10 ani. De aceea, le fac cu plăcere în cadrul agenției mele de PR, Tapioca PR & Events.

Sunt mama unei fetițe minunate pe nume Maria Rebeca, născută fix pe 1 iunie 2014.