Cel mai premiat film despre fericire vine la Iași

Vrei să fii ghid?
November 13, 2012
Plec ”Pin Iași”! Sunteți online?
November 16, 2012

Cel mai premiat film despre fericire vine la Iași

Când am primit telefon de la Mălina Iordache de la ”The Institute for Happiness”, care mi-a spus că vrea să facă un eveniment despre fericire la Iași, am știut că a sunat la persoana care trebuie. Și nu pentru motivul pe care l-a invocat ea – acela că sunt un nod de promovare – ci pentru că sunt omul care crede cu tărie în fericire și care o găsește în fiecare lucru mărunt. A se observa zâmbetul larg prezent zi și noapte pe buzele mele.

Și pentru că mi-a plăcut la nebunie ideea evenimentului, vă voi povesti și vouă despre ce este vorba și vă aștept în număr cât mai mare acolo. Pe 24 noiembrie, între 14:00 și 18:00, ne adunăm în Queen`s Caffee cu multă voie bună și ne uităm la un film bun. Mai exact, la multipremiatul documentar ”Happy Movie”, un film de 78 de minute în care sunt prezentați oameni din lumea întreagă, din culturi diferite, care vorbesc despre ce înseamnă fericirea pentru fiecare dintre ei. Și da, este uimitor să vezi cât de diferită e definiția fericirii de la un om la altul, sau de la o perioadă a vieții la alta.

Roko Belic, regizorul nominalizat la Oscar, a colindat toată lumea timp de 4 ani, adresând aceeași întrebare despre fericire, încercând să găsească secretul fericirii. Veți vedea răspunsurile unor oameni simpli, dar și răspunsurile unor experți în studiul fericirii, într-o combinație excelentă de elemente din viața reală, drama umană și știința de ultima oră.

După terminarea filmului vom purta o discuție liberă sau spuneți-i workshop al fericirii, în care vom vedea ce înseamnă fericirea pentru fiecare dintre noi, cei prezenți acolo. Iar Mălina Iordache și Andrei Chirea vor facilita în cel mai plăcut mod toate discuțiile noastre.

O atmosferă lejeră, clar cu zâmbetul pe buze, care ne costă doar 20 lei. Pentru a participa la eveniment, rezervă-ți un loc dând Join pe pagina de Facebook Happy Movie & Workshop Iași.

Informații suplimentare pe site-ul Institute for Happiness sau la gazda evenimentului – Andreea Neculai (Telefon: 0744.709.289)

Trailer:

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

2 Comments

  1. […] 14:00 – În Queen`s Caffee „The Institute for Happiness” aduce „Happy Movie” 21:00 – Bloggerii ieşeni fac karaoke în Arte […]

  2. […] merg în Queen`s Cafe, unde de la ora 14:00 „The Institure for Happiness” proiectează „Happy Movie”, cel mai premiat film documentar despre […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.