mine
Mi-am adus aminte de… mine
January 19, 2016
calul balan
Calul bălan e otrăvitor
January 22, 2016

Mai trebuie un colțar de bucătărie

coltar de bucatarie

Unde este locul din casă unde se adună toată lumea, unde stai cel mai bine cu musafirii, unde se nasc cele mai faine discuții? Exact, în bucătărie! După ce am trăit o viață la bloc, în bucătării minuscule, acum mă bucur de o bucătărie încăpătoare, cu mult spațiu pentru o familie mare sau pentru petreceri cu prieteni dragi. Dar, lipsește ceva! Ne-am dat seama de acest lucru în timpul serilor, când luam cina la masa din bucătărie, după o zi extenuantă de muncă, dar și de joacă cu Rebeca. Mamă, și ce bine ar fi mers un pat sau un colțar de bucătărie! Și uite așa am dat peste o colecție de colțare de bucătărie superbe la Acaju.

Am mai căutat înainte prin magazinele din oraș modele de colțare de bucătărie, dar, majoritatea aveau mobilă în stil vechi. Și chiar se lăudau că fac aceleași modele de câteva decenii și că mobilierul lor este foarte apreciat. Nu știu de cine, dar cineva ar trebui să le spună că lumea avansează și că într-o bucătărie modernă chiar nu merge să ai mobilă din lemn masiv, cu acele înflorituri de pe vremuri. Iar prețurile ne-au făcut să căscăm ochii mari cât cepele și să nu ne vină să credem că sunt oameni care își achiziționează așa ceva și mai plătesc și astfel de sume exorbitante.

Noi căutăm un mobilier modern, la un preț accesibil, viu colorat, de calitate, care să se potrivească stilului nostru și să se echilibreze armonios cu celelalte piese din casă. Pe scurt, un mobilier cum e cel din magazinul de mobilă Acaju.

În februarie, Acaju împlinește 10 ani de activitate, așa că s-au pregătit temeinic cu tot felul de campanii, promoții și concursuri, numai bune pentru cei ca noi, în căutare de mobilier fain. Și ca noutate, au scos de curând o gamă de mobilă tapițată, care mie îmi place foarte mult. Dați o căutare pe site după ”scandinavian style” ca să vedeți câteva modele.

Și, ca de obicei recomand cumpărăturile online, direct de pe site-ul producătorului. De exemplu, la Acaju, poți să comanzi online mobilă oriunde te-ai afla în România, poți deschide coletul și verifica produsele, iar, dacă în 60 de zile de testare îți dai seama că ai vrea totuși altceva, poți restitui marfa, fără nici un fel de problemă.

Spor la cumpărături online și la decorări potrivite!

Foto: Acaju.ro

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *