Concurs: Câștigă 1 invitație la 11even Iași

Vino și tu la Provino – show-uri gastronomice, degustări și cursuri de vin
October 30, 2011
Ajută o valoare şi mergi la Bruxelles!
November 7, 2011

Concurs: Câștigă 1 invitație la 11even Iași

Luna noiembrie este una plină de evenimente, însă unul dintre ele se diferențiază de departe de toate celelalte. În primul rând, prin conceptul inedit, iar în al doilea rând, prin speakerii foarte faini. De ce spun concept inedit? Pentru că totul se învârte în jurul numărului 11: evenimentul va avea loc pe 11.11.11, în 11 orașe simultan, vor fi câte 11 speakeri care vor vorbi câte 11 minute în fața a 111 participanți, care vor plăti ca taxă de participare fie 11 euro (doar conferința) fie 111 lei (conferință + cocktail).

Vedeți doar 11 în fața ochilor? Asta e și ideea! Pentru că fiecare speaker vine în fața voastră cu câte o experiență care le-a schimbat viața, care i-a făcut să treacă prin greutăți, eșecuri sau succese, care i-a învățat să asculte și să fie atenți la toate provocările vieții și care i-a schimbat în bine … în mult mai bine.

Într-o perioadă în care auzim în jurul nostru numai oameni care se plâng de greutățile vieții sau numai evenimente care ne prezintă cum să câștigăm mai mulți bani, 11even vine cu un concept diferit, care are menirea de a ne motiva să fim mai buni, să ne îndeplinim visurile și să îndrăznim să zâmbim la ceea ce ne place.

Imaginează-ți! Ascultă! Salvează! Imaginează-ți sute de oameni care găsesc încurajare și care iau decizii pe baza discursurilor de la 11even. Ascultă poveștile unor oameni care au decis să nu se lase înfrânți de greutăți și au luptat mai departe. Salvează timp și bani și nu repeta greșelile altora.

Vino pe 11.11.11 la Moldova Mall să învățăm împreună lecțiile de viață ale celor 11 speakeri din Iași: Dumitru Grumăzescu, Andrei Avarvarii, Alexandru Condurache, Vladilena Bicu, Sabina Sabbarese, Oltița Cîntec, Elena Racu, Ioana Nicușan, Marius Ursache, Vali Tătar, Dan Lungu!

Eu voi fi prezentă la eveniment alături de Cătălin Baciu alias Somnulescu, în calitate de ambasadori online ai Iașului, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a arăta tuturor că Iașul știe să asculte și să pună în practică povești excepționale de viață.

Iar până atunci, haideți să întreținem atmosfera printr-un concurs: scrie pe blogul tău un articol despre persoana care te-a influențat cel mai mult în viață, menționează că e vorba despre evenimentul 11even și pune un link către acest articol de pe blogul meu. La sfârșit, împreună cu echipa 11even, voi oferi o invitație la evenimentul de pe 11.11.11.

Pentru a fi la curent cu noutățile 11even urmărește contul de Facebook și cel de Twitter, iar pentru a afla mai multe informații și pentru a te înscrie la eveniment, intră pe site-ul www.11even.ro

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

2 Comments

  1. Anca M says:

    Am raspuns la provocare pentru ca acest eveniment chiar mi-a captat interesul! Frumoasa si benefica initiativa si cu siguranta de ajutor cat mai multor persoane!

  2. […] bucur ca am aflat de la  Andreea  despre acest eveniment la care imi doresc foarte mult sa merg si astept cu nerabdare sa ascult mai […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.