Concurs de marketing & advertising

Europa: decizia ta, viitorul nostru
November 17, 2008
O nouă întâlnire cu IMM-urile la Iaşi
November 17, 2008

Concurs de marketing & advertising

Vrei sa cunosti crema industriei de comunicare din Romania?

Daca esti un/o student/a pasionat/a de marketing & advertising, ai sansa sa participi la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, Inspire 2009, prin intermediul unui concurs dedicat special studentilor cu un interes special pentru industria de comunicare.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un eseu pe tema “Ce inseamna inspiratia in business astazi?” pe adresa andreea.hanganu@evensys.ro pana pe data de 20 noiembrie 2008 si ai sansa sa te numeri printre cei 5 norocosi castigatori, care vor putea participa gratuit la ambele zile ale evenimentului Inspire 2009, pe 26 si 27 noiembrie 2008, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Eseul trebuie sa fie insotit de numele complet al participantului, facultatea urmata si un numar de telefon valid. Castigatorii vor fi contactati atat prin email cat si telefonic, pe data de 24 noiembrie.

Inspire 2009 are loc in perioada 26-27 noiembrie 2008, este un eveniment aflat la a doua editie, organizat de Evensys in parteneriat cu Pepsi si Lipton si sponsorizat de Beko. Evenimentul isi propune sa anunte tendintele care se prefigureaza in marketing, advertising & business pentru anul urmator. In cadrul sau va avea loc Marketing Arena, locul in care 10 profesionisti de top din publicitate se vor intrece in idei revolutionare pentru anul urmator, in marketing. Prezentarile vor fi jurizate unii dintre cei mai importanti specialisti in marketing, iar la final se va alege ideea anului 2009 in marketing.

Mai multe detalii despre concurs si evenimentul Inspire 2009 sunt disponibile pe www.inspire2009.ro

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.