Cum am trăit o seară de fericire pură la Bistro Felix

Redu Andreea Ignat
Ce se întâmplă cu hainele pe care nu le mai porți?
July 3, 2016
4G+
4G+, viteza cu care treci de la imposibil la posibil
September 5, 2016

Cum am trăit o seară de fericire pură la Bistro Felix

bistro felix

O dată la două săptămâni, în seara de marți, ies tot timpul în oraș cu fetele din Belva. Este momentul nostru de evadare, de râsete, de răsfăț, așa că vrem ca de fiecare dată să avem parte de o experiență mai mult decât plăcută. Mergem de obicei în locuri în care știm sigur că ne vom simți bine, pentru că le-am mai încercat deja, dar mergem, totodată, și în locuri noi.

În această marți am mers într-un restaurant deschis de două săptămâni, despre care auzisem deja numai lucruri bune și care ne făcea într-un mare fel cu ochiul: Bistro Felix. Aflat între Casa de Cultură a Studenților și Policlinica Mare, pe o străduță ferită de ochii orișicui, restaurantul a ajuns imediat la inimile noastre. Am stat pe terasă, într-un decor extrem de verde și de relaxant, iar muzica a mers fix la suflet: hituri reinterpretate în stil jazz și chill.

Ne-a plăcut foarte mult servirea, pentru că, așa cum ne-am obișnuit, ne place să ni se zâmbească, să ni se vorbească frumos și să fim răsfățate. Iar când am mai și primit pe toată perioada serii tot felul de bunătăți din partea casei… exact, răsfăț total! Aah, totul asezonat de un vin rose sau un alb delicios de la Budureasca. Mi-a lipsit, ce-i drept, preferatul meu, vinul roșu, dar am pus eu o vorbă bună acolo să intre și el în meniu.

Acum, să vorbim despre mâncare! Pentru că, până la urmă, este principalul motiv pentru care mergi într-un restaurant, iar toate celelalte aspecte nu fac decât să întregească experiența plăcută pe care ar trebui să o trăiești. Nu am aflat încă cine este bucătar acolo, dar mâncarea a trecut testul ”delicios” în unanimitate, iar toate fetele au votat pro. Fie că vorbim de aperitive, salate, fel principal sau desert, toate au fost încercate și aprobate de fetele din Belva.

Imaginați-vă o seară cu o adiere ușoară de vânt, noi într-o grădină superbă, cu un pahar de rose în mână, savurând o salată de fructe cu înghețată, ascultând muzică jazzy și povestind cu multe râsete, ca fetele… da, pentru noi e seara perfectă de ”Girls Night Out”. Bineînțeles, locul este perfect pentru toți oamenii care vor să se simtă bine și să mănânce ceva bun, indiferent dacă e o ieșire cu fetele, cu băieții, cu familia, cu prietenii sau colegii.

Când am plecat de pe terasă, am intrat un pic în restaurant, ca să vedem și interiorul. Pe scurt, este combinația ideală între artă, modern și elemente care îți fac sufletul să tresalte de emoție.

Am aflat în acea seară că îi cunosc de fapt pe cei doi băieți care au restaurantul, așa că încrederea mea în Bistro Felix a crescut și mai mult, pentru că știu ce lucruri minunate pot face Felix și Dragoș.

Eu una mai merg. La fel și Belvele mele. Așa că vă recomandăm să mergeți cu încredere și să vă bucurați de acea experiență plăcută care te face să zâmbești când savurezi o mâncare delicioasă, într-un ambient cald, cu cineva drag alături. Vorba lor: Good food, good mood!

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.