Un zâmbet e mai sexy când ai dinți albi

ceai
Momentul meu are aromă de ceai
February 26, 2016
divort
Cum poți ajunge la divorț
March 1, 2016

Un zâmbet e mai sexy când ai dinți albi

dinti albi

Am avut întotdeauna grijă de dinții mei, motiv pentru care i-am avut tot timpul albi și sănătoși. Ai mei m-au învățat de mică importanța unor dinți curați, iar când am crescut obișnuința de a avea grijă de dinții mei pur și simplu a continuat firesc. Așa că mi se par la fel de firești toate activitățile care țin de dinți curați și albi, cum ar fi spălarea corectă pe dinți, albirea dinților cu benzi de albire sau orice alt procedeu care contribuie la sănătatea dinților mei. Pentru că un zâmbet e mai sexy când ai dinți albi!

Dinții albi au reprezentat întotdeauna și un punct de atracție la sexul opus. Mi-au plăcut întotdeauna bărbații cu un zâmbet frumos și cu o dantură impecabilă. Este un aspect la care mă uit tot timpul și care mi se pare că dă un aer de încredere de sine și de putere.

Adesea am primit și eu complimente legate de albul dinților mei și, ca orice compliment, îți dă o stare de bine, incredibil de frumoasă. Pentru că o femeie care zâmbește și are un zâmbet superb este de o mie de ori mai frumoasă decât o femeie îmbufnată. Se aplică, evident, și în cazul bărbaților. Și, Doamne, ce-mi mai plac oamenii care zâmbesc frumos și care au o dantură albă și imaculată!

Până la urmă au dovedit-o și studiile că o dantură albă te face mai tânăr, mai încrezător și mai atractiv pentru sexul opus. Mai mult, te face mai îndrăgit și mai popular printre oameni. Iar dacă în România numărul celor care merg la stomatolog și au grijă de dinții lor este extrem de mic, măcar noi, ceilalți, cei care avem grijă de dantura noastră, să ne asigurăm că este și albă.

Metodele de albire a dinților sunt multe, la fel cum sunt, de altfel, și miturile legate de acest aspect. Însă, chiar dacă alegi să îți menții dinții albi cu metodele folosite acasă, tot e indicat să treci periodic pe la stomatolog și să verifici sănătatea dinților. Eu am ales tot timpul variantele de albire direct la cabinet, nu acasă, pentru că sunt conștientă că nu pot face acasă ceea ce face specialistul în cabinetul său.

Văzusem azi dimineață un text ce făcea referire la Cabinetul stomatologic Trident din București și parcă a venit ca un reminder, care să mă anunțe că a cam venit timpul pentru o nouă albire a dinților.

Foto: postscript.com.au

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.