Ce legi se mai incalca?
November 13, 2008
Europa: decizia ta, viitorul nostru
November 17, 2008

Extrasezon la flipchart-uri

Vineri am facut un tur al Iasului. Nu pentru ca as fi avut timp si chef de o plimbare turistica, ci pentru ca am cautat innebunita un flipchart. Am fost pe la toate magazinele de papetarie si birotica din Iasi, pe la toate librariile si magazinele mari si peste tot nimic. Mai mult decat atat, am primit tot felul de raspunsuri, care mai de care mai ciudate: “Ce e ala?”, “Nu cred … o sa intreb un coleg”, “Hmm … nu …. cred .. ce e de fapt?” si cel mai tare raspuns primit in Carrefour: “In extrasezon nu tinem”. In extrasezon de ce? Exista un sezon al trainingurilor? Folosesc copiii de gimnaziu sau de liceu flipchart? Isi da cineva licenta la flipchart? Nu inteleg foarte bine cum sta treaba cu extrasezonul de flipchart. Am gasit intr-un final in Selgros unde, bineinteles, dupa ce mi-am petrecut ceva timp, mi se spune ca nu pot sa il iau pentru ca nu am legitimatie. Sa inteleg ca la Selgros e sezon de legitimatii?

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

7 Comments

 1. Andreea Marc says:

  :)) da, mersi. eram deja in oras cand am inceput cautarile si probabil din cauza socului pe care l-am avut atunci cand am vazut reactiile vanzatorilor, nu m-am mai gandit si la shatter :p ulterior, mi-am dat seama dar … noah .. trebuia sa am o poveste de blog nu? :p

 2. elena says:

  buna..eu am o intrebare…eu tot caut flipchart sau whiteboard in brasov si nu gasesc…sa inteleg k trebuie sa fac o “drumetie” pana in iasi sa imi cumpar?..

 3. Andreea Marc says:

  🙂 Nu, poti sa faci o comanda online.

 4. Liviu Bisog says:

  Buna !
  Daca inca mai esti interesata de flipchart-uri/whiteboards (made in UK), noi suntem din Iasi (si putem livra oriunde in tara GRATUIT) si avem pe stoc si in “extrasezon” 🙂 la preturile cele mai bune de pe piata. Ma poti gasi la numarul de telefon 0757 086 590.

 5. Liviu Bisog says:

  Abia acum am vazut cat de vechi e post-ul… Sper sa nu il consideri spam…

 6. tiberiu says:

  Salut. Nu imi vine sa cred. Exact aceeasi problema o am si eu. Tot in iasi, tot dupa flipchart…da-mi te rog mai multe detalii, daca ai reusit sa cumperi, pret, etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.