Faceți cunoștință cu Oameni din Online

Studiază în străinătate mai ieftin decât în România. Târgul Internațional de Universități 2011
March 14, 2011
Alegoria elefantului sau cum să faci clienții să vină la tine
March 15, 2011

Faceți cunoștință cu Oameni din Online

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un grup tare drag mie de oameni, care pun cu adevărat pasiune în ceea ce fac. Este vorba de Clubul Oameni din Online, un grup informal de profesioniști în mediul online, din care fac și eu parte cu mare mândrie.

Mulți se întreabă cine suntem, ce facem, sub ce formă existăm și, mai ales, de ce am ales această formulă. Ei bine, Clubul a fost înființat pe 5 mai 2008 la inițiativa lui Marius Alexa, Ciprian Gavriliu și Gabriel Curcudel, trei oameni puternici din industria online. Apoi s-au alăturat și alții, iar Clubul a devenit din ce în ce mai puternic.

În acești doi ani de OdO au fost organizate evenimente, au avut loc schimburi de experiență și, cel mai important, s-a învățat foarte mult. Vrem să convingem mediul de afaceri ieșean că prezența online este o oportunitate importantă pentru creșterea imaginii și a vânzărilor, vrem să convingem tinerii să folosească Internetul în folosul lor și vrem să convingem oamenii din online să creștem împreună.

După doi ani de OdO, ne-am dat seama că a venit timpul să trecem deja la un alt nivel, așa că am reînnnoit site-ul, ne-am făcut conturi pe rețelele sociale, am sporit intensitatea întâlnirilor și, mai ales, pe cea a evenimentelor.

Pe site-ul OdO puteți face cunoștință cu toți mebrii OdO, puteți citi articolele și studiile noastre de caz și, binînțeles, puteți afla ce evenimente mai organizăm. Comunicăm mai mult și pe noua noastră pagină de Facebook, pe contul de Twitter și pe grupul LinkedIn, unde vă invităm la discuții despre tot ce presupune activitatea în mediul online.

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.