LCD Bulb – evenimentul care îți va lumina seara
October 28, 2013
PRbeta vine la Iași!
October 31, 2013

Fashion Corner cu Geta Voinea

Week-end-ul acesta voi face o vizită mai deosebită, ”în interes de serviciu”. Voi trece pe la Fashion Corner din Atrium Palas Mall și o voi cunoaște pe Geta Voinea. Mai mult, îmi voi lăsa podoaba capilară pe mâna ei și a sfaturilor sale de îngrijire. Și ce altă activitate mai potrivită merge la sfârșit de săptămână, dacă nu o schimbare de look și puțin shopping?

Pe Geta Voinea o puteți întâlni pe 2 și 3 noiembrie 2013, între orele 13:00 și 16:00, la Atrium Palas Mall, dacă faci cumpărături de minim 100 lei la Palas și te programezi la Centrul Info. Organizatorii ți-au pregătit sesiuni gratuite de hair-styling, make-up și fashion, însoțite, evident, de sfaturile specialiștilor în domeniu.

Week-end-ul trecut, Alin Gălățescu a prezentat tendințele modei, iar week-end-ul următor, pe 9 și 10 noiembrie, Alina Buzatu va acoperi o nouă arie de fashion.

Așadar, rețeta pentru un week-end perfect: cumpărături la Palas Mall și întâlnire cu Geta Voinea!

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *