Sâmbătă facem Iașul mai verde cu Green in the City

blogging
Blogging: Trecut, prezent, dar, mai ales, viitor
October 26, 2016
64 colectiv
Un week-end cu 64 de întrebări fără răspuns
October 31, 2016

Sâmbătă facem Iașul mai verde cu Green in the City

Pe cei de la Yonder i-am cunoscut la începutul lui 2014, când mi-au scris și mi-au spus că vor să aducă celebrii Google Glass la Iași. De acolo a fost nevoie de un singur pas să îi îndrăgesc și să îmi devină prieteni. Așa că, de fiecare dată când îmi spun că vor să mai organizeze ceva la Iași, eu spun ,,Prezent” cu mare drag și implicare.

De data aceasta mi-au atras atenția cu o acțiune care merge fix la sufletul meu, pentru că este un proiect pentru comunitatea locală, care ține de mediul înconjurător. Green in the City se numește evenimentul propus de Yonder comunității ieșene și presupune, pe scurt, plantarea de copaci în Campusul Codrescu din Copou. Echipei Yonder s-au alăturat și două ONG-uri, Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni și Plantăm Fapte Bune. Sunt sigură că sâmbătă, când va avea loc acțiunea, se vor alătura cât mai mulți ieșeni, fie că vorbim de studenți, de bloggeri, de presă, de cetățeni care doresc să se implice în viața comunității. Eu cu siguranță voi fi acolo cu bloggerii din Kooperativa 2.0, ajutând la plantarea de cireși sălbatici și arbuști ornamentali.

Toți cei care vor să participe la eveniment se pot înscrie pe site-ul Yonder și pot afla toate noutățile de pe pagina evenimentului Green in the City. Organizatorii au pregătit plante, unelte, gustări și ceai cald pentru toți cei prezenți.

Așa cum spune în comunicatul de presă și Cătălin Ciobanu, Career Manager la Yonder, ,,este de datoria noastră să contribuim la un mediu mai sănătos și plăcut pentru studenții ieșeni, viitorii noștri colegi. Cel mai tare mă încântă sentimentul că, iată, facem ceva durabil pentru comunitatea locală, împreună și pentru studenți”.

Și cum să nu te implici cu zâmbetul pe buze când e vorba de proiecte pentru Iași, de acțiuni care contribuie la un Iași mai verde și mai frumos? Vă așteptăm sâmbătă, de la ora 09:00 dimineața, în parcarea Gaudeamus din Campusul Codrescu, să plantăm împreună un pic din viitorul Iașului verde!

Foto: arborday.org

Green in the City Iasi

localizare

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.