InOras.ro și-a luat fețe noi

Cauți un loc de cazare în Bicaz?
May 10, 2011
Puterea testimonialelor … de bine sau de rău?
May 12, 2011

InOras.ro și-a luat fețe noi

De ani buni de zile, când vrei să afli ce se mai întâmplă prin Iași, intri, în general, pe InOras.ro. Și cum oricărei afaceri îi stă bine la față cu updatări și schimbări în bine, cei de la InOras.ro și-au înnoit echipa și s-au pus pe fapte mari.

Noii membri, Adrian Monoranu (General Manager), Oana Năvodaru (PR&Content Manager) şi Roxana Arteni (Editor), pun la cale schimbarea la faţă a site-ului de timp liber prin crearea unei platforme îmbunătăţite care să să ofere vizitatorilor săi mai multe informaţii utile, conţinut personalizat, o interfaţă user friendly îmbunătăţită atât estetic, cât şi din punctul de vedere al modalităţii de accesare a conţinutului.

Momentan, site-ul funcționează pe platforma actuală, urmând ca schimbarea să aibă loc cât de curând. Așteptăm cu mare nerăbdare rezultatele noii echipe și fața noului site.

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

2 Comments

  1. Monoranu says:

    Multam fain si promitem sa nu dezamagim! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.