JOBfest ENO – Targ de Job-uri Online National

La ce training ai vrea cel mai mult sa participi?
November 18, 2008
In contextul crizei economice
November 18, 2008

JOBfest ENO – Targ de Job-uri Online National

In perioada 18 noiembrie – 31 decembrie are loc JOBfest ENO – Editia Nationala Online a targului de job-uri pentru tineri JOBfest. JOBfest ENO reprezinta un concept inedit pentru un targ de job-uri. Peste 200 de companii sunt prezente in cadrul portalui de cariera www.jobfest.ro cu oferte de munca competitive pentru tineri. Dupa cele doua editii de succes din acest an, Editia Online continua cele doua zile ale evenimentului din prima saptamana a lunii noiembrie – 6 si 7 Noiembrie de la Cercul Militar.

JOBfest ENO – Editia Online Nationala este o alternativa eficienta pentru tinerii din tara care nu au putut vizita standurile companiilor de la Cercul Militar. JOBfest ENO presupune organizarea unui targ de job-uri in mediul virtual in cadrul portalului de cariera: JOBfest.ro. Cea mai importanta facilitate a targului online este accesibilitatea la nivel national la scurt timp dupa evenimentul propiu-zis. JOBfest ENO isi propune sa atraga participarea tinerilor din principalele centre universitare precum: Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Sibiu sau Constanta. Ca si in perioada premergatoare evenimentului de la Cercul Militar, vizitatorii site-ului beneficiaza de consiliere online, de sfaturi utile in cariera, de concursuri cu premii tentante precum si de exemple de urmat in cariera gratie interviurilor cu importanti directori de resurse umane.

Organizarea a doua editii in acelasi an asigura interactiunea directa cu cei mai activi si exigenti angajatori. Daca in primavara peste 5.000 de tineri au participat in cele doua zile ale evenimentului, Editia JOBfest de Toamna a atras la standurile a 50 de companii pentru 7.500 de tineri in cautarea unui loc de munca motivant. Angajatotii ce i-au intampinat pe participantii din cele doua zile ale evenimentului declara ca si-au indeplinit obiectivele in proportie de peste 80%: foarte multe CV-uri primite, tineri interesati si corect informati, promovare bine calibrata si employer branding. Astfel, JOBfest a devenit un reper pentru indrumarea si formarea profesioanala a celor care fac primii pasi in cariera.

JOBfest 2008, editia de toamna foloseste platforma online MOJOB, aplicata pe site-ul www.jobfest.ro. Aceasta ofera companiilor participante multiple posibilitati de recrutare si promovare, precum si publicarea automata a anunturilor de angajare de pe portalul evenimentului, in mod concomitent si cu celelalte site-uri din reteaua MOJOB. Numai in ultima luna, site-ul www.jobfest.ro a atras peste 50.000 de vizitaori unici, inregistrandu-se si un nou record: 6.500 de viziatori unici intr-o singura zi.

La editia JOBfest ENO vor recruta peste 200 de companii, lista ramanane insa deschisa si pe parcursul evenimentului, reprezentand domenii de activitate precum: Mass Media, Financiar-Bancar, Resurse Umane, IT, Retail, FMCG, Distributie, Auto, Tehnic. Dintre companiile prezente pe www.jobfest.ro mentionam: Antena 1, Antena 2, Radio ZU, Ursus Breweries, Michelin, Bank of Cyprus, McDonald’s, Domo Retail, Trustul Intact, Omniasig, Energie AG, Wipro, Burger King, EOS, Mediafax, Mercury 360, Tinkshoov, International House, Adecco, Consulteam, Graitec, Trenkwalder Sobis, Stanleybet.

Partenerii oficiali JOBfest ENO sunt: Antena 1, Ursus Breweries si Elevate, iar sponsorii editii online sunt: Bank Of Cyprus, Michelin, McDonald’s si Forum Invest. Partenerii media ai evenimentului sunt: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia, Radio ZU, Romantic FM, Jurnalul National, Saptamana Financiara, Financiarul, Sapte Seri, Ziarul Ring, Ambition, eJOBS, Biz Campus, Business-Edu.ro, BankNews.ro, Menreport.ro, MOJOB, Job-Stundenti.ro, StudentCV.ro, eScoala.ro, Bucuresteni.ro, OnlineStudent.ro si Metropotam.ro.

JOBfest ENO este un eveniment organizat de Perform HR, companie de selectie si recrutare de personal specializat in domenii Financiar, Contabilitate, BPO-Outsourcing, Vanzari, Media si IT. Partenerul de organizare si promovare al evenimentului este Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

1 Comment

  1. gabriela says:

    e interesant acest targ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.