La mulți ani, femeie!

Week-end de socializare
February 28, 2010
Oamenii din teren ai companiei
March 10, 2010

La mulți ani, femeie!

Astăzi este acea zi din an când femeile au așteptări mult mai mari de la bărbații din jurul lor și mai ales de la bărbatul de lângă ele. Este ziua femeii, o zi în care conștientizăm mai puternic care este rolul nostru și care sunt lucrurile care ne fac atât de speciale. Unele ar spune că toate lucrurile ne fac speciale, însă sunt unele lucruri care ne fac cu adevărat speciale. Lucruri care ne sporesc încrederea în noi și ne cresc imaginea în ochii bărbaților din viața noastră. Și voi știți exact despre ce vorbesc.

Astăzi vreau să urez ”La mulți ani” tuturor femeilor, indiferent de statut, vârstă și cultură. Să vă răsfățați la maximum și să fiți răsfățate, să fiți iubite și să iubiți, să nu uitați să aveți grijă de voi și să zâmbiți în orice situație.

Eu deja am două ore de masaj programate, o cină în oraș și un film bun, shoppingul l-am făcut ieri și sper să mai primesc surprize multe și plăcute.

Bucurați-vă de viață, bucurați-vă de bărbații din viața voastră, bucurați-vă de voi și nu uitați nici o zi să fiți femei!

La mulți ani!

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.