star wars
Star Wars nu-i în galaxia mea
January 14, 2016
coltar de bucatarie
Mai trebuie un colțar de bucătărie
January 21, 2016

Mi-am adus aminte de… mine

mine

V-am spus deja că 2016 este anul punerii în practică a dorințelor mele uitate pe liste lungi. Este anul în care e musai să am grijă, în primul rând, de nevoile mele, de sănătatea mea, de mine. După o depresie cruntă și o transformare de nerecunoscut, m-am trezit la realitate, am pus piciorul în prag, m-am ambiționat, am făcut un super plan de care mă țin fără abateri și, încetul cu încetul, revin la starea pe care știu că o pot avea și mă poate face fericită.

Am început de anul trecut să am mai multă grijă la alimentația mea, însă, fără mișcare și fără acele lucruri care te fac împlinită, mâncarea sănătoasă nu poate să facă singură toată treaba. Am încercat să fac mișcare acasă, pentru că, ziceam eu, nu prea aș avea timp să merg la sală. Oricum, în depresia în care eram, nu prea aveam chef să fiu înconjurată de oameni care arată foarte bine și, în nici un caz de antrenori care să țipe la mine să depun mai mult efort.

Acum, când am conștientizat niște lucruri și sunt în curs de „vindecare”, mi-am dat seama că acel timp petrecut în afara casei și dedicat slăbitului mă va ajuta mult în trecerea peste problemele apărute. Practic, este timp doar pentru mine și este extrem de important să mă bucur din plin de el!

Așa că, după cercetări îndelungi asupra locului în care voi petrece acele clipe doar pentru mine, am găsit salonul perfect – Royal Beauty Center! Am fost deja ieri la o ședință de slăbit, iar când am ieșit de acolo am simțit că pot muta munții. Practic, te umpli de energie pozitivă și de încredere în tine, iar asta e pur și simplu minunat!

De ce am ales tocmai acest salon pentru slăbit și ce fac mai exact acolo… ei bine, sunt atât de multe de spus, încât în următoarele luni veți auzi doar despre asta, atât aici, cât și pe celelalte două bloguri, Blog de Părinți și Belva. Gata, acum fug la momentul meu de liniște și de energie pozitivă! Strâng informații și încredere și le împărtășesc cu voi pe blog!

Vorba aia, să fie un 2016 cu un tonus excelent și multe zâmbete largi! La cum se vede treaba la Royal Beauty Center, sunt sigură că așa va fi!

Foto: observerzparadise.com

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *