Mi-am luat Dacia Duster

Cum să ne vindecăm teama de cuvinte
July 13, 2010
Ne pregătim de … vacanță cu GPS
August 5, 2010

Mi-am luat Dacia Duster

06072010174

Pe 5 iulie am primit cu emoție vestea: ”V-a venit mașina”. Am mers nerăbdători până la reprezentanță, am completat toate actele și apoi am făcut cunoștință cu primul nostru ”copil”: un Dacia Duster blue mineral proaspăt ieșit din fabrică.

În afară de scaune de piele (de care nu am vrut să luăm), mașina e full options: Euro 5, motor de 1,6, 110 cai putere, 4×4, închidere centralizată la toate geamurile, radio, casetofon și CD player cu mp3, scaune rabatabile și multe multe altele. Toate detaliile și informațiile despre Duster le găsești pe site-ul oficial Dacia.

Am fost deja cu ea la drum lung, am testat-o și offroad și nu ne-a dezamăgit deloc. Oamenii întorceau capul după noi, când o parcam veneau imediat să ne adreseze întrebări și să se uite la ea, iar toate rudele se mândresc de parcă ar fi a lor.

Raportul calitate-preț este excepțional și după o săptămână cu ea înțeleg perfect de ce toate țările dau comenzi ”în draci”, de ce Dusterul a bătut recordul la comenzi Dacia și de ce fabrica nu face față numărului mare de cereri din toată lumea.

Noi suntem extrem de mândri și de mulțumiți de Duster și l-am recomanda oricui își dorește o mașină sigură, încăpătoare, frumoasă și acceptabilă ca preț.

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

14 Comments

 1. Felicitari! Sa o folositi din plin 🙂

 2. ioan says:

  S-o folositi sanatoasa.
  Si eu mi-am luat, din pacate am mai platit 700 de euro in plus, bani aruncati in gaura neagra a bugetului.

 3. robert says:

  bravo pentru anunt si pentru taria cu care descri masina. Ar fi grozav ca toti romanii sa vorbeasca despre cat de multumiti sunt de Arctic, de Bergenbrier , Ciuc sau Ursus, de Dacia de uleiul Bunica, si toate produsele romanesti de calitate care trebuie saimparta piata cu produse straine de calitate indoielnica sau in orica caz comparabila. iar noi romanii in loc sa pastram bani in tara ii dam aiurea pe importuri si ne intrebam apoi de ce marge tara prost. Polonia avea 90% export si 10% import in 2009, iar Romania importa vreo 70% din bunuri. unii au creestere economica iar altii au parte de mlastina crizei celei mai negre. inca odata Felicitari!

 4. Andreea Marc says:

  Noi importăm până și sare, deci avem multe de schimbat la comportamentul de cumpărare. Sincer sper ca Dacia să reușească să exporte un număr cât mai mare de mașini în afară, iar noi să cumpărăm cât mai multe produse românești.

 5. Andreea Marc says:

  @Ioan – Îmi pare rău că s-a nimerit creșterea TVA-ului exact acum, însă sper să fii mulțumit de ea așa cum suntem și noi. Ce culoare e?

 6. dorin says:

  ar fi minunat daca toti romanii ar vorbi asa despre produsele romanesti

 7. Si eu am in plan tot un Duster… multumesc pentru inca o confirmare a lucrurilor pe care le stiam deja.

  Sa o stapaniti sanatosi!

 8. Andreea Marc says:

  Pe când l-ai preconizat că îl iei?

 9. Loredana says:

  Sa o stapaniti si sa o conduceti cu bine. Eu sunt sigura ca e o masina buna – noi avem Logan si stim prin cate drumuri forestiere si locuri ne-a dus 🙂

  Drumuri frumoase si placute!

 10. felicitari! si sper sa nu te dezamageasca…

 11. Vali says:

  Trebuia sa ascunzi numarul, ca poate ai vreun cititor mai “istet” si ti-o fura :))

 12. Madalina says:

  Faina culoarea, si eu tot albastru mineral mi-as lua 🙂

 13. Danny 1967 says:

  Felicitari, sa o stapaniti sanatoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.