adrian mazilu
Adrian Mazilu: un model de urmat pentru tineri
January 28, 2016
clopotul de sticla
Ce stă sub clopotul de sticlă?
January 30, 2016

Mihail Sebastian Arghiropol și bucuria de a face mereu lucruri noi

Mihail Sebastian Arghiropol

Citeam zilele trecute un articol foarte fain despre Mihail Sebastian Arghiropol pe tema provocărilor din acest domeniu, dar, mai ales, pe tema bucuriei pe care o ai atunci când faci proiecte bune și frumoase. Pentru cine nu știe încă, Mihail Sebastian Arghiropol este scenarist și actor, dar și manager general al agenției de PR și Advertising Media One, o firmă cu 22 de ani de experiență și peste 170 de proiecte în portofoliu. Nu, nu este Mihail Sebastian care a scris romanul ”Accidentul”, în schimb este un profesionist, un artist și un om minunat, de la care avem toți câte ceva de învățat.

Mihail Sebastian Arghiropol povestește în acel articol despre provocările aduse de primul lui spot video, acum mai bine de două decenii. Clientul era o firmă de vopsea, iar personajul principal din spot era un câine. Arghiropol își amintește cât de dificil era pe atunci să filmezi o scenă și, mai ales, să editezi un spot. Comparativ cu ce oferă în ziua de azi tehnologia la acest capitol, cred și eu că era dificil. Ei bine, ce mi-a plăcut în povestea lui, pe lângă ideea că a păstrat apoi timp de zece ani câinele din spot, care era un câine vagabond, este faptul că de la primul lui proiect și până la cel mai recent le-a făcut pe toate cu aceeași bucurie a unui artist care creează.

Și cred că toți ar trebui să facem ca Mihail Sebastian Arghiropol în fiecare zi, indiferent de natura jobului nostru. Să păstrăm acea bucurie că de fiecare dată facem ceva nou, creativ și frumos. Să îi dăm fiecărui proiect și fiecărui client respectul și aprecierea de care au nevoie. De care avem și noi nevoie, până la urmă. Pentru că, la fiecare proiect reușit ai acea satisfacție minunată pe care cu greu o poți descrie în cuvinte. Și știi că nu ai făcut-o pentru bani sau pentru portofoliu, ci pentru a lăsa ceva bun în urmă.

Așa cum spune și Mihail Sebastian Arghiropol, lumea s-a schimbat enorm față de acum douăzeci de ani, când și-a început el activitatea în studioul de creație Media One. Dinamica piețelor, oferta tehnologică, așteptările publicului… toate s-au schimbat radical. Acum, oricine poate crea o agenție cu proiecte de impact, indiferent de vârstă, de numărul de angajați sau de bugetul investit. Contează acea idee care face diferența și rezultatele obținute. Și, mai mult decât atât, contează exact acel lucru de la care am pornit în scrierea acestui articol: bucuria cu care face lucrurile să se întâmple!

Foto: business24.ro

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

2 Comments

  1. […] reușit sa “supraviețuiesc” intr-o situatie limita” publicat pe site-ul său, arghiropol.ro, Mihail Sebastian Arghiropol vorbește de un spot publicitar în cadrul unei campanii pentru un brand de vopsea. Dacă veți […]

  2. […] de alta parte, in acelasi interviu, Mihail Sebastian Arghiropol a vorbit si despre criza economica si impactul asupra pietei de publicitate, criza care nu a facut […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *