lenjerii de pat 3D
Idee de cadou: Lenjerii de pat 3D
January 25, 2016
putere
Când dorința de putere e mai mare decât orice
January 26, 2016

Moda unește oameni

moda

Am o prietenă care arată trăsnet. Bine, toate prietenele mele arată trăsnet, din punctul meu de vedere. Însă, fata asta are stilul ăla de corp de fotomodel și haine exact ca în reviste. Ce mai, întoace privirile tuturor bărbaților, care cad un pic pe gânduri atunci când o văd. Iar pe mine mă motivează să trag mai tare de mine când vine vorba de sport și stil de viață sănătos. Și da, mă motivează să fiu și un pic mai feminină. Să o auzi când îi faci un compliment despre cum arată în hainele de pe ea și ea zice: ”Aah, sunt rochii casual de zi cu zi ieftine și de calitate”. Vorba aia, ce femeie care are cât de cât grijă de ea nu a învățat deja toate ponturile cu privire la haine faine și la preț bun? Și stau hainele alea pe ea, de zici că a ieșit acum de la o ședință foto pentru nu-știu-ce revistă. Iar dacă eu le consider destul de elegante pentru stilul meu, pentru ea sunt doar rochii casual.

O altă prietenă tocmai a primit un nou job, iar recomandarea firmei este ca toți angajații să încerce să poarte haine cât mai deschise la culoare, de preferință alb. Și căutând fata peste tot rochii de zi de culoare albă îmi vine în minte ideea de a o pune în legătură cu cealaltă prietenă, ”fotomodelul”, mai ales că amândouă au cam același stil și aceleași dimensiuni. Și uite așa a găsit ea câteva modele de rochii albe, vesele, de la Helen Boutique, numai bune pentru stilul ei și, mai ales, pentru stilul companiei din care face acum parte.

S-au împrietenit atât de tare fetele, încât se întâlnesc regulat și discută despre ultimele tendințe în modă. Pe mine mă pierd pe drum, evident, însă e fascinantă pasiunea lor pentru această știință, până la urmă, de a ști tot timpul ce se poartă, în ce ocazii, cum să le combini și cum să te scoată în evidență în cel mai bun mod cu putință. Stăteam cu ele la o cafea și îmi povesteau despre cum aș putea îmbunătăți ținuta de pe mine, îmbrăcate amândouă în pantaloni casual unicat și purtând într-un mare fel accesoriile potrivite.

Și uite așa mă bucur când pot contribui la legarea de prietenii noi și, cine știe, chiar de proiecte de fashion!

Foto: ilovefashionitsme.blogspot.com

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *