Perla Sărișorului – locul unde distracția întâlnește tradiția

Casa Doamnei – Întâlnește noblețea la cea mai bună cazare din Bucovina
December 2, 2011
Gheața carbonică – cel mai nou trend în efectele evenimentelor
December 5, 2011

Perla Sărișorului – locul unde distracția întâlnește tradiția

Familia Ortensia și Costel Tudor din Bârlad își petreceau mai toate concediile în zona Bucovinei. Și cum odată ce mergi pe aceste meleaguri vei vrea să revii de cât mai multe ori, și ei s-au îndrăgostit iremediabil de tot ce înseamnă Bucovina. Așa că, în urmă cu câțiva ani, și-au cumpărat 4 ha de pământ în satul Sărișor, comuna Șarul Dornei, au accesat fondurile europene și au început să își ridice o pensiune exact pe gustul lor.

Săptămâna trecută au finalizat-o, așa că m-au chemat în calitate de Specialist PR în turism să petrec un week-end la ei pentru a stabili ce mai este nevoie la ea. Fiind atât de nouă, vă dați seama că mereu se mai găsește ceva de finisat, de adăugat și de îmbunătățit. Dar, până atunci, lăsați-mă să vă povestesc câte ceva despre pensiunea lor.

Se numește Perla Sărișorului și e localizată în mijlocul naturii, între brazi înalți și căpițe de fân. Îmi place că nu e la stradă și că îți oferă peisaje absolut minunate, care te deconectează de muncă și de rutina zilnică. Practic, asta e și ideea când mergi într-un week-end la o pensiune, nu?

Mai mult decât atât, puteți mânca brânză și lapte de la vecinii lor, puteți mulge chiar voi vacile, puteți bea o țuică de munte, puteți să vă trageți cu sania sau să călăriți, puteți să faceți câteva trasee la Rezervația Călimani, pe Rarău sau cu telescaunul în Vatra Dornei. Rafting, tiroliană, plimbări cu trăsura, vizite la stână, karaoke … sunt doar câteva dintre activitățile care urmează să fie introduse în program cât de curând.

Eu una m-am îndrăgostit de acest loc plin de liniște, de gazde primitoare și de activități atât de diverse, încât îmi planific deja următoarea vizită acolo. Până atunci, familia Tudor vă așteaptă și pe voi cu brațele deschise, cu zâmbetul pe buze și cu bucatele tradiționale pe masă.

Contact:
Pensiunea Perla Sărișorului, sat Sărișor, comuna Șarul Dornei, la 20 km de Vatra Dornei
Gazdă primitoare: Costel Tudor – 0747.058.187

Mai multe fotografii: Facebook

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

5 Comments

  1. guestulcusteluta says:

    putem sa ne tragem cu sania?

  2. Andreea Marc says:

    Puteți 🙂 Dacă e zăpadă, evident! 😀

  3. […] orice Moş care se respectă, Moş Nicolae a adus premii frumoase la Degustarea de Vinuri de Iaşi. Pensiunea Perla Sărişorului o va găzdui pentru un week-end pe Doamna Cornelia Viziteu, Directorul Bibliotecii Judeţene Mihai […]

  4. […] s-a încheiat cu mult aşteptata tombolă. Week-end-ul la Pensiunea Perla Sărişorului a fost câştigat de Domnul Avocat Vlad – Aurelian Ionescu. Se pare că evenimentele marca Icar […]

  5. […] la forma actuală, care chiar ne place. Am văzut diferența dintre noi și alții când am mers la Pensiunea Perla Sărișorului, unde gaza mai avea clienți și din alte părți ale […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.