Din mai, mă ascultați la radio Viva FM Iași

În week-end ne jucăm cu focul
April 22, 2016
Ce înseamnă un angajat fericit?
May 3, 2016

Din mai, mă ascultați la radio Viva FM Iași

Dorințe la radio

De mică m-a fascinat lumea radioului. Bine, pe atunci nici nu știam cum arată oamenii din spatele vocilor, iar asta sporea și mai mult misterul cu privire la ce se întâmplă într-un studio de radio. Cu timpul, au apărut rețelele de socializare și, odată cu ele, posibilitatea de a asocia o anumită voce cu un chip real. Iar eu am rămas cu această dorință veche a mea de a vorbi și eu la radio.

De-a lungul timpului, oamenii mi-au spus că am o voce de radio și că ar trebui să fac asta. Da, și eu mi-o doream, doar că nu întrezărisem niciodată momentul oportun. Am mai fost la diferite posturi de radio și am mai vorbit în calitate de invitat, dar niciodată nu am stat de partea cealaltă, a butoanelor. Iar practica din timpul studenției la radio nici măcar nu poate fi luată în considerare, mai ales dacă ne gândim la diferențele de tehnologie dintre ce era atunci și ce este acum.

În luna decembrie, la întâlnirea cu Belvele, am hotărât să spunem fiecare ce planuri avem pe 2016. Atunci am aflat de la Alina Cojocaru că se va lansa la Iași un nou post de radio exact pe gustul meu: cu un mix potrivit între muzica veche și cea nouă, cu informații obiective despre Iași, cu emisiuni de interes și, mai ales, cu oameni faini. O cunosc pe Alina din 2008 și știu sigur că se implică doar în proiecte de calitate, așa că i-am zis că mă interesează și pe mine să fac parte din echipă. De aici până la a întâlni o echipă minunată de oameni și de a primi șansa de a avea o emisiune radio a fost doar un singur pas mic. De atunci, mă tot joc cu butoanele și aștept nerăbdătoare marea lansare.

Viva Cafe, cu Andreea și Radu, la Viva FM

Așadar, ca să nu existe nici un strop de dubiu, vă anunț că de pe la jumătatea lunii mai se lansează la Iași postul de radio Viva FM, din care fac și eu parte cu mare bucurie și cu mult entuziasm. Pe mine mă puteți asculta de luni până vineri, între 10:00 și 13:00, la Viva Cafe cu Andreea Ignat și Radu Căciulă (apropos, v-am zis că am cel mai tare coleg?). Așa că, setați-vă radiourile pe 105 FM sau ascultați-ne online pe www.vivafmiasi.ro. Evident că suntem și pe Facebook, așa că dați cu încredere Like pe pagina de Facebook Viva FM Iași!

Viva Cafe, emisiunea mea și a lui Radu, va aduce, pe lângă informațiile de interes și buna-dispoziție zilnică, interviuri cu oamenii Iașului, interviuri care vor scoate în față oamenii dincolo de funcțiile lor. Vom avea rubrici de sport, de turism, de curiozități și, foarte important, de social media. Păi cum să las eu la o parte bloggerii mei din Kooperativa 2.0 Iași? Îi iau cu mine la radio și facem împreună rubrici cu și despre blogosfera ieșeană. Vom avea multe surprize și multe informații care vă vor plăcea, cu siguranță, și pe care le veți afla pe toate la momentul potrivit.

Așadar, ca să recapitulăm: 105 FM sau online pe www.vivafmiasi.ro și pagina de Facebook Viva FM Iași. În fiecare zi, de la 10:00 la 13:00, Viva Cafe cu Andreea și Radu! Trăiește-ți muzica, pentru că ai ce trăi din plin!

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

3 Comments

  1. Vali says:

    Cred ca de la jumatatea lunii mai imi voi schimba ora de pranz: 13:00 in loc de 12:30, ca sa prind toate cele 3 ore 😀

  2. Adi din Piatra Neamt says:

    Buna ziua, pe Piatra Neamt 94.7fm nu stim cand se auzi/lansa!!! Cred ca din ianuarie 2018, ca anul acesta nu mai are cand!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.