Cum a fost săptămâna mea în hainele Dames!

Se anunță o săptămână plină de evenimente și de oameni faini!
May 15, 2016
selgros
Carnea de la Selgros: Venit. Văzut. Validat pe viață
July 3, 2016

Cum a fost săptămâna mea în hainele Dames!

dames

Săptămâna trecută cei de la Dames m-au răsfățat! Mi-au pus la dispoziție mai multe obiecte vestimentare, pe care eu să le combin după pofta inimii și, bineînțeles, după ocazie. Iar mie mi-a plăcut la nebunie provocarea asta, care, de altfel, continuă și în perioada următoare.

Luni, la evenimentul de lansare a postului de radio Viva FM Iași am purtat o ținută colorată smart casual, compusă dintr-o pereche de pantaloni roz, o bluză vaporoasă și un sacou verde. În timpul emisiei, de la emoțiile constructive, de la aglomerația din studio și de la paharul de șampanie, m-am încălzit un pic, așa că am renunțat la sacou, dar l-am luat din nou pe mine când am mers cu Radu la facultate, să le vorbim studenților despre ceea ce facem noi.

dames luni

Marți am ales o pereche de blugi din garderoba personală, pe care i-am îmbrăcat alături de o bluză Dames, vaporoasă și extrem de lejeră. Marți am purtat albastru.

dames marti

Miercuri am optat din nou pentru pantalonii roz. Sunt atât de confortabili, încât i-aș îmbrăca în fiecare zi! La radio am purtat o cămașă din garderoba personală, iar când am plecat prin oraș am optat pentru una dintre bluzele colorate și vaporoase de la Dames.

dames miercuri 1

dames miercuri 2

Joi am mers din nou pe pantaloni, de data aceasta pe o pereche de culoare bej. În partea de sus am ales culori contrastante față de bej-ul pantalonilor. Am ales o bluză multicoloră și un sacou roz. Întotdeauna mi-am dorit un sacou roz, iar când l-am zărit pe acesta a fost dragoste la prima vedere. Am purtat această ținută și joi seara, la evenimentul de lansare a cărții ”Autoportret”, unde am fost speaker.

dames joi 1

dames joi 2

Vineri am ales, în sfârșit, o fustă. Lungă, ce-i drept, dar era fustă. Ca să dau din casă un pic… eu ador fustele lungi până în pământ. În ele mă simt cel mai bine și mi-aș face un dulap întreg numai cu fuste lungi. Fusta lungă de culoare muștar am combinat-o cu o bluză albastră, largă și confortabilă, și am obținut o ținută lejeră pentru ziua de vineri.

dames vineri

În week-end am stat în curte, unde am combinat grădinăritul cu bronzatul și cu scrisul, așa că am stat în haine de casă. Săptămâna aceasta am noi provocări de la Dames, astfel că vă povestesc în zilele care urmează despre cum ales să combin ținutele și obiectele vestimentare de la Dames!

Până atunci, vă recomand să intrați cu încredere pe site-ul Dames.ro, unde veți găsi o mulțime de modele de haine la prețuri mai mult decât atractive!

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.