Strategia de comunicare a unui bebeluș

Horoscopul și oamenii din PR
June 23, 2011
Cum să-ţi vinzi ideile
June 24, 2011

Strategia de comunicare a unui bebeluș

 

Am ajuns și la a treia metaforă legată de relațiile publice. Promit să fie ultima … cel puțin pe săptămâna asta. Dacă am asemănat arsenalul de PR cu o geantă și m-am luat de oamenii care susțin că lucreză în domeniu, dar se bazează doar pe ce le spune horoscopul în ziua respectivă, a venit vremea să ating și subiectul mămicilor. Așadar, astăzi voi vorbi despre sarcină din prisma PR-ului.

Da, știu că ați ridicat deja din sprânceană, dar vă voi explica. Una dintre prietenele mele este extrem de workaholică și se gândește doar la carieră. Problema e că a rămas însărcinată. Așa că, momentan, toată sarcina a devenit un proiect cu scop, obiective și activități, cu strategie de comunicare și PR, la care ea muncește de zor, așa cum e obișnuită. Îmi și imaginez ”folderele” ei de la job transformându-se în etichete de genul ”Băiță copii”, ”Relația copil-părinte” sau ”Rețete bebeluși”.

Oare așa suntem noi, oamenii din PR? Workaholici, transformând orice activitate zilnică în strategii de comunicare, și combinând cu succes creativitatea cu organizarea?

 

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.