Black Friday – mai aşteptată decât Crăciunul
November 22, 2012
Voi avea o sâmbătă fericită!
November 23, 2012

Tânăr pasionat de PR?


Începutul de decembrie vine cu o veste bună pentru studenţii pasionaţi de PR, mai ales dacă îşi doresc şi o carieră în domeniu. PRbeta vine la Iaşi cu 6 specialişti în Comunicare şi Relaţii Publice, care vor susţine workshopuri gratuite pentru studenţi: Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR, Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Corina Săftescu, profesor asociat la Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul UVT, Dragoş Alexa, consultant de marketing şi strategii de comunicare, Răzvan Baciu, Owner la Compania de Online.

Pe lângă aceste workshopuri, participanţii au posibilitatea de a se înscrie şi la unul dintre internshipurile oferite de companiile din Iaşi înscrise în program.

Cursurile durează 4 ore/zi şi se întind pe o perioadă de 6 zile. Studenţii care doresc să se înscrie o pot face fie prin e-mail la contact@PRbeta.ro (cu următoarele informaţii: nume, prenume, oraş, motivul pentru care vrea să participe şi CV-ul), fie pe site-ul evenimentului.

Interviurie au loc în perioada 26 – 30 noiembrie, iar workshopurile au loc între 3 şi 8 decembrie, aşa că trebuie să te grăbeşti şi să aplici până duminică!

Mult succes!

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

1 Comment

  1. […] sa anunte studentii pasionati de online & PR de oportunitatea de a se inscrie la workshopuri: Andreea Marc, Florin Adamache, Crina Penteleychuk, Ionut Lucian Durbaca, Alexandra Bohan, Corina […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.