Am fost bloggeriță cu (sc)lipici la TeleM!

program
Accept provocarea de a sta 8 ore… peste program
February 17, 2017
femeile
Femeile și lumea lor de neînțeles
February 19, 2017

Am fost bloggeriță cu (sc)lipici la TeleM!

Telem

bloggerita Andreea Ignat la TeleM

Vineri, aproape miezul zilei. Eram în fața laptopului și tocmai luasem o pauză după un alt articol terminat. Îmi scrie Adina Șuhan de la TeleM Iași: ,,Bună, femeie! Ai timp astăzi 50 de minute de mine?”. Se referea dacă pot să vin în emisiunea ei live „Oameni de poveste”, de la ora 16:05.

Cum să o refuz eu pe Adina? Mi-am reconfigurat tot programul și m-am prezentat corespunzător la 15:50 în studioul TeleM. M-a amuzat teribil cum a numit Adina ediția de vineri: „Bloggerița cu (sc)lipici”.

Am vorbit despre blogging, despre cum am început acum 12 ani să fac asta, cum am ajuns acum să trăiesc din blogging și să fac fix ce îmi place, am vorbit despre comunitatea de bloggeri din Iași și diferențele dintre capitală și provincie, despre regulile din blogging, despre colaborarea cu brandurile, despre încredere, inspirație și moralitate.

Nu puteam să nu atingem un pic și subiectul Rebeca și blogul de parenting. Am discutat despre ce înseamnă să fii mama Rebecăi, despre nevoile unei mame, despre grădiniță și despre principiile după care o cresc eu pe Rebeca.

Am discutat, evident, și lucruri de viață, de la organizarea timpului până la găsirea fericirii interioare, așa că mai bine vedeți chiar voi emisiunea înregistrată, dând un click aici.

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.