Cum și de ce îmi fac timp pentru mine

mancat sanatos
După 4 săptămâni de mâncat sănătos
December 3, 2016
lista carti 2016
Lista mea de 15 cărți preferate în 2016
December 10, 2016

Cum și de ce îmi fac timp pentru mine

timp pentru mine

A venit momentul să trec la următorul nivel din planul meu de refacere. Mănânc sănătos, dar am nevoie și de un ajutor extra pe parte de drenaj, detoxifiere și remodelare corporală. Sfatul medicului a fost foarte clar: multă odihnă, relaxare cât cuprinde, fără stres, o alimentație corectă și, bineînțeles, revenirea la o greutate normală. Și cum corpul meu are nevoie momentan de relaxare din plin, iar cardio încă nu este pregătit să facă, am ales o variantă care mie una îmi place teribil de mult: procedurile de slăbire de la Gioconda Medical Spa care îmi oferă răsfăț, sănătate și timp pentru mine.

Primisem înainte de asta oferte de la mai multe centre de slăbire, printre care și unele axate pe sport accelerat. Le-am refuzat politicos și m-am dus acolo unde am simțit acea energie pozitivă și, mai ales, acel profesionalism de care am mare nevoie. Evident, la Gioconda!

Auzisem numai lucruri bune despre acest centru de la tot felul de femei diferite… din toate punctele de vedere. Așa că m-am dus și eu să-l vizitez și să-l încerc. Încă din primele minute acolo m-am bucurat să văd acele două elemente-cheie definitorii pentru mine atunci când lucrez cu cineva: zâmbetul personalului și starea de zen din întreg centrul. M-am simțit din povestea aceea. Am știut imediat că acela este locul în care eu îmi voi duce la îndeplinire mărețul plan de a slăbi.

După ce mi s-a prezentat centrul și toate serviciile disponibile (care, apropos, sunt enorm de multe și de faine), am avut prima discuție cu medicul nutriționist de acolo. Practic, toată lumea care își dorește să înceapă un program de slăbire sau de întreținere corporală la Gioconda trece mai întâi pe la Oana pentru o evaluare inițială. Oana este cea care face toate măsurătorile și calculele, cea care îți stabilește planul de tratament în funcție de nevoile și de bugetul tău și, totodată, cea care îți recomandă ce anume trebuie să mănânci pentru a vedea cât mai repede și mai bine rezultatele.

După ce mi-a completat fișa și mi-a comunicat cifrele la care trebuie să ajungem, mi-a stabilit planul personalizat de slăbire: LPG Cellu M6 Integral, Superfast, masaj anticelulitic, preso. Da, știu! Sună într-un mare fel! Ce-i drept, inițial mi-au trecut și mie pe lângă urechi denumirile, pentru că mă interesa mai puțin cum se cheamă, și mai mult ce presupune și care vor fi rezultatele. Dar, fetele de acolo mi-au făcut cunoștință cu fiecare aparat în parte și mi-au explicat cum mă vor ajuta ele să slăbesc.

Nu vă spun acum ce face fiecare aparat în parte, mai ales că găsiți informații pe site-ul Gioconda, acolo unde sunt sigură că veți petrece câteva minute bune uitându-vă la detalii și visând la tot acel răsfăț. Și oricum, eu îmi voi scrie aici jurnalul cu toate amănuntele, atât pentru mine, cât și pentru toate femeile care găsesc în asta un strop de inspirație.

Vă mai spun, în schimb, că merg de trei ori pe săptămână la Gioconda și am bifat deja prima săptămână de tratament. Și nu-mi vine să cred că rezultatele au apărut imediat, chiar după prima ședință. Pe bune, LPG-ul ăla face minuni! Și costumul de preso care mă ajută la drenaj este genial, pentru că eu se pare că rețin toată apa de pe Pământ! Iar masajul a fost, fără pic de exagerare, cel mai bun masaj anticelulitic pe care l-am primit până acum. Și am făcut ceva masaje la viața mea!

Fie că îmi încep ziua acolo, fie că mi-o închei, starea de bine se simte din plin! Îmi găsesc acel echilibru, acel calm, acea stare zen care mă ajută să merg pe drumul meu și care mă motivează în procesul de slăbire.

Dacă vă interesează și pe voi (sincer, mi-e greu să cred că nu v-ar face cu ochiul), vă spun că Gioconda se află pe strada Săulescu, lângă Universitatea de Arte. Adică la 15 minute de mers pe jos de la radio, pentru mine. Vă las și pagina de Facebook Gioconda, dar și contul de Instagram, că doar suntem mai tot timpul în social media.

Și, bineînțeles, vă las la final cu un îndemn prietenesc de a vă face timp pentru voi și de a vă bucura de răsfăț și de sănătate din plin!

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.