regi
Acolo unde femeile sunt regi și emoția e la ea acasă
May 10, 2017
xylitol
De ce să treci și tu de la zahăr la xylitol
May 12, 2017

Șoc și groază! O nouă descoperire: Gardul nu e toaletă!

gard

Hai să vă dau un pont! Și vorbesc cu voi, bărbații care se ușurează fix unde le vine. Pe lângă faptul că lucru` ăsta în sine zice multe despre voi, mai e o chestie! Când te ușurezi la un gard de plasă, ghici ce… oamenii de pe partea ailaltă de gard văd tot. Da` tot! Nu ți-ai dat seama? Ei, și asta zice multe despre tine! Și înțeleg dacă se întâmpla o dată, de două ori, hai de trei ori. Dar, lucrul ăsta se întâmplă mai des decât mi-aș fi imaginat. Și nu cred că am eu bafta asta de a vedea tot timpul bărbați care se ușurează, mai ales la garduri de plasă!

În primul rând, nu înțeleg care e treaba asta cu ușuratul unde-ți vine! Poate e altă treabă când ești în mijlocul pădurii sau a pustietății și nu ai, dom`le, unde să te duci să îți faci și tu nevoile ca omul! Dar, când ești în oraș și ai atâtea opțiuni, tu te duci chiar așa, pe stradă, unde te-a apucat?!

Să vă explic! Locuiesc lângă o mănăstire. Eu stau și scriu într-o cameră la etajul casei, cu vedere spre străduța care duce la mănăstire și care e delimitată de un gard de plasă. Uneori îmi mai ridic privirea pe geam și caut inspirația, dar văd că ea se încăpățânează să vină în cele mai ciudate moduri. Probabil, dacă aș fi scris o carte porno, m-ar fi ajutat, dar așa…

Am văzut de mult prea multe ori bărbați care se opresc la gardul de plasă, se uită în stânga, în dreapta, se asigură că nu vine nimeni de pe stradă, apoi încep să se ușureze fix acolo, uitând că mai există opțiunea de a te uita… și în față. Bine, probabil li s-a șters cu totul de pe creier opțiunea cu mersul la o toaletă normală, mai ales că există una în curtea mănăstirii, la câțiva metri de locul în care ei își marchează teritoriul.

Uite, ăsta e un alt motiv pentru care insist ca părinții să nu își lase copiii să își facă nevoile pe stradă, pe unde apucă. Pentru că vor deveni adulți care consideră strada o toaletă publică și care vor crede că e în regulă să umple orașul cu ce iese din ei!

Ei, bine, nu e! Deloc! De asta au fost inventate toaletele, ca să nu ne mai facem noi nevoile pe unde apucăm, ca în epoca de piatră. Aș mai vorbi despre igienă și despre curățenie, dincolo de bun simț și omenie, dar se pare că trebuie să le luăm pas cu pas!

Așa că, vă rog eu mult, când vă vine, faceți doi pași în plus și mergeți la o toaletă ca omul, nu ca animalul!

Foto: dailymail.co.uk

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

6 Comments

 1. Alexia says:

  F bine punctat! Doar ca, de foarte multe ori, cei doi pasi in plus sunt de fapt km si nici un indicator ca sa te duca catre acele locuri. Iar toaletele mobile ori sunt inchise, ori e imposibil sa intri in ele. Eu nu sunt barbat, dar primul lucru cand merg undeva este sa reperez o toaleta. Dar credeti-ma, de foarte multe ori am apelat la baruri, caci imi era imposibil. Mai citeam zielele trecute pe undeva ca toaletele din institutiile publice ar trebui sa fie publice si nu cred ca e o idee proasta. Doar platim si noi, nu?
  De curand am fost la mare, a fost prima data cand am intrat intr-o toaleta unde mirosea a liliac (erau flori puse) si gratis, si curat-era pe autostrada! In Vama Veche intrarea la toaleta publica 1,5 RON dar v-o recomand doar daca urgenta nu sufera doi pasi inspre un bar!

 2. Adina says:

  Mda, barbatii astia!
  Eu am avut insa un soc zilele trecute cand o “doamna” pe la vreo 60 de ani a ridicat fustele si trrrr din picioare. Jur ca am ramas cu gura cascata, eu si cei trei tineri din fata blocului.
  Ea vinde diverse, e mereu in zona la noi…
  Macar barbatii se mai uita stanga-dreapta, ea a fost asa… ceva deosebit.

 3. anda_elena says:

  Acum puțin timp am rămas în mașină, în parcare, să vorbesc la telefon. Și în vremea asta, un băiat de vreo 8, 9 ani vine lângă mașină și se pregătește să se desfacă la pantaloni. A fost și amuzant, și rușinos, și de nedorit în general s-o pățești așa. Căci eu n-am așteptat prea mult și i-am bătut în geam, am afișat un zâmbet larg și l-am întrebat: Ce faci?! Nici nu știu când s-a evaporat bietul copil! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.