De ce e importantă identitatea pentru o companie?
May 20, 2009
Un nou blogmeet la Iaşi
May 21, 2009

Tratament regal

magnummayanmysticaicecream

Pentru că tot vorbeam zilele trecute de cea mai bună reclamă a anului 2009, vreau să merg în aceeaşi direcţie şi să vorbesc azi despre spotul „Magnum – Royal Treatment” de la Algida. În primul rând, mă bucur enorm că Algida a început o campanie puternică o dată cu venirea verii şi că a adus aceste bunătăţi şi la noi.

Algida e marca mea preferată de îngheţată şi am fost foarte încântată să văd că a fost corelată cu spoturi foarte bune. De departe cel mai bun, cel la îngheţata pe băţ Magnum ne fură pentru 30 de secunde şi reuşeşte foarte bine să transpună în imagini ce înseamnă să savurezi un Magnum.

Dacă îmi aduc aminte de starea pe care o aveam atunci când mâncam un Magnum de la Algida, pot spune că e exact cea descrisă în spot: royal treatment. Felicitări creatorilor spotului, dar şi companiei Unilever pentru alegere.

Până ce găsesc spotul în română vă las să vă delectaţi cu spotul englezesc şi, bineînşeles, cu un delicios Magnum de ciocolată.

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

1 Comment

  1. Paula says:

    Ce bine arata inghetata asta, mi-ai facut pofta ! Mai ales pe vremea asta calduroasa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.