Tu ce program de facturare online folosești?

Concurs cu diamante
July 6, 2011
Inelul cu diamant al unei companii
July 17, 2011

Tu ce program de facturare online folosești?

Clar, eu sunt un om al cuvintelor, care fuge cât vede cu ochii de cifre și socoteli. Nu mi-au plăcut niciodată facturile, chitanțele și toate actele care trebuie într-o firmă. Dar a trebuit să le fac și recunosc că nu am făcut-o niciodată cu plăcere.

De curând, am descoperit un program de facturare online care mă ajută enorm de mult și care e un instrument de lucru perfect pentru antreprenori, PFA-uri, firme mici și freelanceri, deoarece oferă o soluție extrem de practică și accesibilă pentru emiterea și gestionarea facturilor și altor documente contabile.

Câteva dintre cele mai importante avantajepentru facturare online sunt:

– Face tot ce ai nevoie pentru emiterea și gestiunea facturilor, de la operațiuni de bază până la funcții complexe precum generare de rapoarte și situații de vânzări/încasări, posibilități de personalizare a facturii, facturare în mai multe limbi și în orice monedă;

– 30 de zile programul este gratuit, apoi se trece la plata unui abonament cu prețuri între 15 și 99 lei;

– Poți emite factura online de oriunde, fără să mai depinzi de calculatorul pe care ai instalat în mod normal un soft de acest gen;

– Poți emite facturile chiar și de pe mobil sau tabletă;

– Abonamentele sunt flexibile, putând să plătești atît timp cât dorești să utilizezi programul: abonament pe o lună (15 RON), abonament pe 3 luni (39 RON), abonament pe 6 luni (64 RON) și abonament pe 12 luni (99 RON).

Eu deja m-am îndrăgostit de acest program de facturare online și acum chiar îmi place să emit facturi și chitanțe.

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

1 Comment

  1. Eric says:

    Eu va recomand probabil del mai simplu program de facturare online numit Qubifactura. Va puteti gestiona facturile,clientii si puteti emite facturi de oriunde,oricand. Nu necesita download sau instalare si poate fi accesat de pe oreice device mobil (tableta,smartphone). Gratuit 30 de zile. Merita sa-l testati:
    http://factureaza-online.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.