Cum a fost ultima emisiune radio Viva Cafe

week-end
Cum sună un week-end doar pentru voi doi?
January 23, 2017
interviuri
E o artă să iei interviuri?
January 29, 2017

Cum a fost ultima emisiune radio Viva Cafe

ultima emisiune radio

radu caciula si andreea ignat la ultima emisiune radio viva cafe

Pe 27 ianuarie 2017 a fost ultima emisiune radio Viva Cafe cu mine la butoane. Anunțasem de la începutul săptămânii pe blog că renunț la emisiunea zilnică de la radio, iar motivele sunt înșirate aici.

Ultima ediție a fost una specială, nu doar pentru că a fost ultima, ci și pentru că am făcut-o ca pe vremuri. L-am avut alături de mine pe colegul meu Radu Căciulă, cu care am început această emisiune și cu care am făcut o super-echipă. Omul care m-a sprijinit cel mai mult în provocarea numită ,,radio”, omul de la care am învățat enorm de mult, omul care a trecut imediat de la stadiul de coleg la cel de prieten. Și uite așa s-a format duetul ,,Stela și Arșinel de Iași”!

Nu au lipsit glumele, înțepăturile, știrile, muzica bună, invitatul zilei, concursul sau rubricile speciale. Nu a lipsit nici măcar sacoul meu de la Dames, pe care l-am purtat în prima zi de emisie, la Viva Cafe, pe 105 FM. Dar, mai presus de toate, nu au lipsit emoțiile despărțirii de radio, de oamenii minunați din echipă, de ascultătorii fideli. Vouă vă mulțumesc pentru toată această experiență de zile mari, pe care nu o voi uita niciodată!

Aici puteți găsi toată arhiva cu emisiunile Viva Cafe cu invitați, iar, mai jos, puteți asculta înregistrarea editată a ultimei ediții de vineri, 27 ianuarie 2017 (adică varianta scurtă a intervențiilor, fără muzică sau publicitate). Așa, ca să rămână în istorie!

Ascultă aici ultima emisiune radio Viva Cafe cu Andreea Ignat!

Mulțumiri pentru foto, pentru înregistrarea editată și pentru prietenie, Andrei Luca!

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.