Asocierea vinului cu mâncarea
December 14, 2012
Am dinţi albi! De la Smile Box!
December 17, 2012

Umami – Verdict: Delicioasă!

Aseară am fost alături de bloggerii ieşeni la o degustare de … pizza. Echipa Umami, un „delivery” nou pe piaţă ne-a invitat în Arte Cafe ca să ne prezinte produsele pe care le-au scos şi le vor scoate la vânzare.

Trebuie să recunosc că până ce am ajuns acolo am fost puţin sceptică. Mă gândeam că e o altă pizzerie din Iaşi care încearcă să „vrăjească” publicul cu ofertele lor. Ei bine, m-am bucurat că nu a fost deloc aşa. Echipa este formată din oameni faini, în toată firea, care înţeleg ce înseamnă mâncare delicioasă şi produse de calitate.

Pentru a înţelege mai bine conceptul lor, ne-au invitat să începem degustarea cu ingredientele de pe pizza. Aşa am savurat ton la borcan, mozzarela, rucola, scoici, vinete, roşii uscate, salam napoletan şi tot felul de bunătăţi. Toate ingredientele sunt aduse din Italia şi se pune un mare preţ pe calitate, motiv pentru care, aşa cum au spus şi ei, nu vor exista ofertele clasice de 2+1, 1+1, 3+1 etc.

Apoi a venit şi pizza. De-li-cioa-să! Am încercat mai multe tipuri şi nu a fost nici una care să nu îmi placă. La dimensiunea clasică de 32 cm a unei pizza, cu aluatul subţire, exact aşa cum trebuie să fie şi extrem de săţioasă. Însă, cel mai important, gustul a făcut diferenţa!

Ce m-a dat pe spate cu adevărat a fost pizza cu vineteNorma – la care nu mă aşteptam să mă cucerească atât de tare. Practic se topea în gură şi era foarte gustoasă. Trebuie să o încercaţi şi voi!

Meniul este generos, aşa că aveţi de unde alege! Într-adevăr, gusturile nu se discută, aşa că dacă apreciezi ingrediente italiene de calitate, vei aprecia şi produsele de la Umami, mai ales că sunt gătite de un bucătar specialist în ceea ce face şi extrem de charismatic.

Mai multe fotografii de la eveniment găsiţi la Andreea HolbanVlad Florescu şi Alice Ciobanu.

Site: www.umami.com.ro
Facebook: www.facebook.com/umami.com.ro

Sursa foto: Andreea Holban şi Vlad Florescu

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *