Vânzări, afaceri, dezvoltare și cursuri la care trebuie să participi

De departe cel mai bun an
January 15, 2014
Roxana – noul PR Officer de la Andreea Marc PR & Events
January 27, 2014

Vânzări, afaceri, dezvoltare și cursuri la care trebuie să participi

Ca de fiecare dată, întâlnirea cu Lorand este una explozivă, plină de energie pozitivă și de click-uri de care avem atât de mare nevoie din când în când. Pe 14 ianuarie am fost unul dintre cei 300 de oameni care s-au bucurat de 3 ore intense cu Lorand, cel mai bun speaker din România. Am vorbit despre afaceri, despre oameni, despre viață, am râs, am învățat, am conștientizat.

Am disecat 21 de metode de creștere a unei afaceri și am conștientizat greșeli sau comportamente pe care le facem adesea. Nu am să înșir aici cele 21 de metode, deoarece vă îndemn să participați și voi la evenimentele lui Lorand. Ce pot să vă spun este că merită pur și simplu! Este o investiție în tine, pentru că, așa cum spunea și el, dacă tu nu te dezvolți, nici afacerea ta nu o va face.

Așa că pe 29 ianuarie, când Lorand revine la Iași, mă duc și la cursul lui de vânzări. Nu, nu trec pe vânzări, dar domeniul ăsta mi se pare baza oricărei afaceri și cum sunt burete de informații, am zis că nu trebuie să ratez asemenea curs, mai ales că e cu Lorand. Pentru cei interesați, Lorand vine cu câteva oferte atractive în stilul său specific: a treia persoană din aceeași firmă nu plătește nimic, odată ce plătești acest curs poți participa gratuit de acum încolo oricând vrei, ia dacă nu ești mulțumit de rezultate îți primești banii înapoi.

Așadar, cu cine mă mai întâlnesc la cursul de vânzări la sfârșitul lunii?

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.