credite
Jumătate tu, jumătate eu: Aproape 50% dintre români au credite!
April 25, 2017
mindfulness
Îți recomand proiectul mindfulness cu exerciții creative de autocunoaștere!
April 28, 2017

Te vei îndrăgosti de viața de poveste a lui A. J. Fikry

viața de poveste a lui a. j. fikry

Eram pe site-ul Editurii Nemira și căutam niște cărți noi pentru lectură. La un moment dat am dat peste cartea asta – Viața de poveste a lui A. J. Fikry. Nu auzisem până atunci de Gabrielle Zevin, nici coperta nu mă dădea chiar pe spate, dar am văzut două elemente care mi-au atras atenția: cărțile de pe copertă și citatul de pe ea – „Niciun om nu e o insulă; fiecare carte e o lume”. Apoi i-am citit descrierea și mi-am zis că trebuie să o am!

Viața de poveste a lui A. J. Fikry este una dintre cele mai frumoase cărți pe care le-am citit și va intra cu siguranță în topul meu anual în 2017. E o carte pe care nu ai cum să nu o îndrăgești, mai ales dacă ești un iubitor de lectură, ca mine.

Romanul spune povestea lui A. J. Fikry, un librar văduv, care înfiază o fetiță părăsită în librăria lui și care se căsătorește cu reprezentanta uneia dintre editurile cu care lucrează. Împreună formează o familie specială, înconjurată de minunata lume a cărților și presărată cu numeroase momente marcante, așa cum ne aduce viața de fiecare dată.

Toate personajele cărții au povești care mai de care mai atractive și mai pline de lecții de viață, iar întorsăturile de situație nu contenesc să apară. Mai mult, fiecare personaj nu e doar un portret creionat rapid de către autoare, ci e un complex de sentimente și de trăiri, în care nu ai cum să nu te regăsești. V-am zis, veți îndrăgi cartea, personajele, stilul!

Nu am să vă dau detalii din firul poveștii, pentru că vreau să o savurați singuri, așa cum merită cartea asta. Vă voi lăsa doar cu câteva rânduri despre carte și cu îndemnul de a o cumpăra neapărat, pentru că vă va aduce pe buze acel zâmbet pe care reușesc să îl aducă toate cărțile bune!

Citim ca să ne asigurăm că nu suntem singuri. Citim pentru că suntem singuri. Citim și nu mai suntem singuri. Nu suntem singuri”. Viața de poveste a lui A. J. Fikry este „un roman ca o scrisoare de dragoste pentru cărțile și librarii care ne schimbă viața prin poveștile pe care ni le spun”.

Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Nemira, la reducere, aici!

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *