Vino la formarea ta culturală!

PRbeta vine la Iași!
October 31, 2013
Cât de bine îți cunoști angajații?
November 5, 2013

Vino la formarea ta culturală!

Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, între orele 10:00 și 17:00, îți recomand să îți rezervi puțin timp pentru tine și formarea ta culturală. Pentru că în acea zi, la Universitatea de Arte ”George Enescu” Iași, vine să îți vorbească despre management cultural Oana Ioniță Năsui, formator acreditat, specialist comunicare, manager și consultant cultural.

Programul de training Formare Culturală oferă oportunități de învățare continuă (life-long learning) în domeniul creativ și cultural tuturor celor interesați și are ca scop formarea profesională în domeniul industriilor creative și culturale prin mijloace de educaţie nonformală.

Sesiunea este deschisă tuturor celor care doresc să dezvolte sau să continue o profesie în domeniul industriilor creative și culturale: teatru, dans, muzică, film, video, pictură, sculptură, fotografie, carte, arhitectură, design (de produs, vestimentar), noile media, instalații, performance.

Participanții își vor putea expune planurile de proiecte personale, pentru care vor primi feedback de la formator. De asemenea, vor putea afla studii de caz ale unor proiecte culturale relevante și vor putea face schimb de experiență cu ceilalți participanți.

Toți cei care vor să se înscrie trebuie să solicite un formular la training@formareculturala.ro. Informații suplimentare se pot obține atât de la adresa de e-mail de mai sus, cât și de pe site-ul www.formareculturala.ro

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.