Vino să afli tainele animației de la Claus Toksvig

Workshop: Oportunitățile locale și promovarea lor prin SEO și SEM
May 4, 2011
Cauți un loc de cazare în Bicaz?
May 10, 2011

Vino să afli tainele animației de la Claus Toksvig

Îți place să vezi cum se creează o animație și cum este transpusă într-o producție TV? Ți-ar plăcea să poți să realizezi chiar tu astfel de desene?

Atunci, vino la workshopurile de animație organizate de Catedra de Comunicare și Relații Publice pe 10 și 11 mai la Iași. Vei învăța totul despre animație direct de la Claus Toksvig, manager de proiect al The Animation Workshop, din Viborg, Danemarca.

Te așteptăm marți, 10 mai 2011, între orele 16:00 și 20:00, în Sala de Conferințe Romtelecom (et. 5), ca să afli care sunt bazele animației, ce presupune compoziția, structura și povestea din spatele animațiilor.

Continuăm workshopul pe 11 mai 2011, între 14:00 și 18:00, tot în Sala de Conferințe Romtelecom, când vom vorbi despre transpunerea animațiilor în producții TV, despre știrile animate și despre principiile pe care le folosesc cei mai renumiți animatori din lume.

Dacă vrei să afli mai multe despre proiectul The Animation Workshop din Danemarca, vizitează site-ul oficial pe www.animwork.dk

Ne vedem la workshopul de animație!

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.