Advertorialele
Care-i treaba cu advertorialele?
February 10, 2016
buchete de flori
Buchete de flori și femei fericite
February 15, 2016

Care-i treaba cu VisionBody?

Visionbody

Mă tot întreabă lumea care-i treaba cu metoda aleasă de mine pentru slăbit, așa că scriu un articol întreg despre asta, ca să ajungă la toți. Am auzit la începutul anului de VisionBody, un costum pe care îl îmbraci la sală în timp ce un trainer personal stă lângă tine și îți arată cum să faci exercițiile. Mi s-a spus că 20 de minute cu acel costum sunt echivalentul a șase ore de fitness. Am fost un pic sceptică la început, dar am zis să-i dau o șansă.

Și ce șansă! După prima ședință eram leșinată și am avut o febră musculară de zile mari. Însă, sentimentul că pot muta munții din loc a acoperit orice urmă de efort și greutate. Nu mai făcusem cardio și mișcare în general de foarte multă vreme, așa că am acceptat provocarea trainerului de a face ce spune el. Și asta nu e prea ușor pentru o femeie încăpățânată ca mine!

Să vă explic cum stă treaba cu VisionBody! Este un costum mulat, care conține stimuli și care acționează asupra mușchilor atunci când este conectat la tableta trainerului. Stați liniștiți! Costumele sunt spălate după fiecare utilizare!

Timp de 20 de minute are loc un atrenament intensiv, în care trainerul îmi arată mișcări diferite, iar stimulii costumului acționează asupra mușchilor mei. După aceste 20 de minute ești leoarcă și, deși simți că mai ai puțin și leșini, îți dai seama că ești plin de energie, că pielea ta respiră prin toți porii și că ești gata pentru orice provocare.

Îmi place la nebunie că durează mult mai puțin decât mersul la fitness și că e mai intens și mai de efect. Însă, mai presus de toate, îmi place că preț de 20 de minute sunt doar eu cu trainerul în sală, care îmi acordă toată atenția lui și suntem amândoi concentrați pe rezultatele corpului meu.

Când am început antrenamentele cu VisionBody, la jumătatea lui ianuarie, m-am măsurat și m-am cântărit. A trecut deja o lună, însă, din motive de sănătate, am fost la antrenament doar două săptămâni de atunci. Așa că am decis să mă măsor peste alte două săptămâni, când voi face patru săptămâni de mișcare cu VisionBody. Însă, știu deja că rezultatele vor fi foarte bune, pentru că se văd considerabil la haine. Iar mărimea hainelor nu minte niciodată! Și e atât de plăcut să porți acea rochie care îți stătea prea fix până acum, sau acea bluză care nu te ajungea la sâni… Știți despre ce vorbesc, nu?

Dacă vreți să aflați mai multe despre ce înseamnă VisionBody, puteți citi pe site-ul Royal Beauty Center, centrul unde am ales și eu să slăbesc! Antrenamentele cu VisionBody costă 400 lei/lună nelimitat și poți merge oricând și de oricâte ori vrei. Numai să poți ține pasul! Și credeți-mă, 20 de minute de VisionBody de trei-patru ori pe săptămână este sănătate curată pentru corp, minte și suflet!

Distribuie-l, să audă toată lumea!
Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie veselă care își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR. Pe scurt, sunt Story Tailor și cos povești. Exact, creez conținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *